Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Iva_

SIM
prosim ťa teba sa chcem ešte opýtať ak ti dr Kovač napravoval tu chrupavku v špičke pri druhej operácii, tak ti narezal nosnu dierku zvnutra aby sa dostal k tej chrupavke a potom zašil? Alebo ten stred zvnutra ti iba narezal a potom zašil? Nevieš?

Iva_

Ktovie či by pomohlo natieranie nosných dierok zvnutra (tie jazvy) vatovou tyčinkou s contratubexom gelom, čo je na jazvy. Ak je nejaka nezrovnalosť spôsobena jazvou, možno by to pomohlo, a tie jazvy by sa možno povolili alebo upravili. Čo myslite? Ja to asi vyskušam, veď nemam čo stratiť horšie to nebude a možno mi to pomôže a budem mať nos sumerný. Čo vy na to?

Lucia2

Mne sa hrozne pači nos Lindsay Lohan. Ona ho ma tiež robený, neviem kolko krat :-) ale ma ho pekný, taký by som chcela aj ja :-). Inak nos Dary Rolins sa mi vôbec nepači a ktovie kto robil nos Czoborovej ona ho ma tiež pekný.

Lu_cia

Mrkvus

ja som to myslela tak, ze po dlzke nosa to bolo asi 4 mm, mozno aj 3 mm, po sirke to bolo asi tiez 3 mm, uf neviem. Ale bolo to tvrde, nepohyblive, nedalo sa to nijako stlacit, no asi trosku vyssie, nez to mas Ty.

To Tvoje bude asi iba jazvicka, neboj. Mozno by pomohla masaz. Nechces im brnknut a spytat sa? Alebo napis im na mail, budes mat srdce na pokoji.

www.orlklinika.sk

Clovek caka, co mu este na tom nose vsetko nevyrastie. Ako to robia vsetky tie hviezdy, ze to maju tak dobre urobene? Teda vacsina. Taka Darinka bola na OP uz asi 3x a vyzera, ze to je stale OK. Zora asi podobne.

Inac, myslim, ze sme ani svoje stare nosy nepoznali tak dokladne ako teraz tie nove :D

mrkvus

Lu cia

nemala som tam nič, ja som ho nejako extra neskúmala, mala som ho pekný, bola som spokojná, a viac som to neriešila.

Tiež nechápem prečo sa mi to spravilo až teraz... píšeš, že po dĺžke nosa? no ja si to cítim po šírke skorej, presne ako je prechod od koreňa na špičku, tak v tej priehlbinke, kde nos trošku stúpa hore, teda špička, keď si po tom prejdem tak cítim taký malý hrbolček, a keď to stlačím, tak to na chvíľku zmizne, a pak to znova vystúpi, ale dnes ráno som to tam nemala vôbec, bude to asi tá chrupavka, kt.pracuje cez deň, v noci odpočíva, xi :-)

tchibo

Lu_cia, no ja mam 31, ale mas pravdu, je to skor otazka hojenia, nez veku:)
Mrkvus, ten mail s jednou foto bol urcite odo mna, ale zabudla som sa podpisat podla nicku:-))

Lu_cia

Mrkvus

Ten hrbolcek nebol velky, bol vidno najma spredu, ked mi na nos dopadalo svetlo. Zboka to vraj vyzeralo akoby som na nose mala vyrazku - to povedal moj muz. Ja som ten nos uz potom neskumala, vedela som, ze sa to bude musiet opravit, lebo aj na dotyk to tam uz bolo riadne citit, taky pevny hrbolcek, po dlzke nosa mozno 4 mm. Ja len dufam, ze mi to nebude dorastat pravidelne. Chrupavka ma obmedzenu schopnost regeneracie, tak hadam to uz nedorastie.

Mrkvus, sleduj si ho, pokial sa bude zvacsovat, urcite si to vsimnes. Pripadnej korekcie sa fakt bat nemusis. Aj ked otvarat a jatrit stare jazvy asi tiez nie je najlepsie, ale co uz, ked to treba a ked sme sa na to uz dali. Len som zaskocena, ze sa Ti to spravilo tak neskoro po OP. U mna bolo takmer od zaciatku vidno, ze tam cosi je (poslem, ak nezabudnem fotky aj po OP, asi po 2 mesiacoch, ten hrbolcek som si uz potom nefotila, nemala som chut sa stale zaoberat a frustrovat nosom :)). Doposial si tam nemala absolutne nic?