Ahojte chcela som založiť túto tému, že by sme si vzájomne vymienali recepty na hociaké jedlá, ktoré majú doma úspech. Ak sa táto téma chytí tak hned a jedem pridám na burizónový chlebík lepší ako kupovaný v obchode.
----------------
Recepty najdete i u nas :)
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Super recepty
šalatik ja tak robim aj fazulovu kašu.prave dnes ju budem robit.s tou cibulou je to tiež mnami,mnami.
aj ja mam rada zemiaky a tiež ich robim na všetky možne sposoby a je to aj velmi rychle jedlo.
jeden oblubeny zemiakovy:
zemiaky nakrajame na kolieska,baklazan nakrajame na kolieska alebo mladu cuketu,papriky,rajciny ,cibulu cesnak,všetko na kolieska,poukladame na plech pokvapkame olejom,osolime korenie na grilovanu zeleninu dame zapiect.
baby tie zemiaky aj deti milujú ak spravím zemiakovú kašu, osmažím krúžky cibulky do čierna - tak osladnú a polejem ňou kašu a k tomu acidko alebo mlieko. No a osoliť trošku. Raz za čas je to jednoduché ale super
inka to ja zemiaky zboznujem a mohla by som ich jest stale a na akykolvek sposob. Mne veru nechyba ani maso, to ja nemusim vobec.
niekedy ale neni čas a ani chut experimentovat a aj ja jednoducho uvarim zemiakovu kašu alebo dam do truby upiect zemiaky.k tomu urobim nejaky šalat a čuduj sa svete niekedy sa s tym viacej zavdacim ako ked vymyšlam zložite jedla.
cat so zltkom som to este neskusala, ale podla mna by to nemal byt problem.
to nie je mojrecept,ktory som ja vymyslela.ja rada pozeram tv programy,kde sa vari.tento je zhodou oklonosti ked este varil na obrazovke peter novotny.vyskušala som ho a osvedčil sa u nas.
myslim že každa žena ma problem čo navarit,ked už daš tip tak je to ovela lahšie.ja rada varim a ked sa to podari,tak aj rada konzumujem/podla toho aj vyzeram/.rada experimentujem a rada skušam nove recepty.
ahojte, baby ja neviem či to tu patrí, ale už 2 roky žijem s partnerom a stále sa pochytíme zato, že mi povie že nemám fantáziu - myslí pri varení. Fakt je to tak. absolutne nemám žiadne nápady. Môžem sa spýtať, či ste proste také že vám to ide, alebo to časom? Lebo mne keby dáte zemiaky tak ma napadne len kaša alebo varené ale čo tu čítam ako včera inka písala že špenátové halušky a k tomu tie šampiony to by ma muselo osvietit aby ma to vôbec napadlo:-(
veru je toto nebezpečna tema.včera som porušila všetky moje zasady stravovania,na ktore som sa ledva ledva odhodlala.ešte k tomu som aj neskoro prišla domov tak som sa tiež nestihla do 18,00 navečerat.
dnes by sme mali nahodit nejake dietne teda.
inka: no teda to čo si napísala? Teraz akože mám vydržať do rána? :-O Toto tu nebudem čítať po 18.00 hodine, lebo asi ťažko vydržať. Vyzerá to fakt super normálne si mi spravila chute.