Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super recepty

šalátik

meniny: no ja práveže sa deťom zavďačím smotanovou tortou. A potom urobím banánové jednohubky banán dáš medzi 2 okruhle piškoty a namočíš do čokolády.

vitana

MENINY:
pre 6 rocneho synceka by si mohla urobit tortu z kyslej smotany, ovocia a piskotiek :)

1 velky balicek detskych piskot
4 ks kyslej smotany
hocijake ovocie, najplepsie banany, jahody, mandarinky (take maksie)

2 kysle smotany rozmiesas s cukrom, vanilkovym cukrom podla vlastnej chuti a tie dalsie dve detto plus kakao, alebo granko.

Do formy na tortu najprv naukladas piskotky, a potom pekne vrstvis: rozmiesanu smotanku, nakrajane ovocie, piskoty, zasa smotanku s kakaom, ovocie, piskoty.....

Nakoniec to cele das do chladnicky stuhnut a mozte papat :)

inka

ved to mas dobry napad.smotanove torty su dobre ,rychle a puding tak isto.ked chces tak ti prezradim comaliradi moje detiked boli tak emale.bananove jednohubky.robilisme ich spolocne.potrebujes okruhle piskoty ,banany a cokoladu,mozes aj dzem ale nemusi byt.medzi dve piskoty das koliesko bananu,mozes piskotu potriet dzemom,spojis paratkom a oblejes cokoladou.urob si to vecer a daj do chladnicky.nase decka s avzdy tesili ked to robili,lebo to robili same.a na oslave kazdemuhovoriliz eto piekli oni.

inka

ja v kuchte robim divinu,este sa mi nestalo aby buchla.je pravda ze ju mam nalozenu pred tym v chladnicke ,možno preto,neviem,ale našťastie tuto skusenost nemam.

meniny

ahojte-dobry den ja by som vás chcela poprosiť o radu, čítala som že tu máte aj deti. Môj syn má v piatok meniny a má 6 rokov. Moja fantázia je nikde. Jediné čo by som vedela mu kúpim v obchode hotové veci alebo spravím puding a smotanovú tortu. Nemáte recept na niečo dobré a detské, ale budem to robiť po robote tak aby to bolo aj rýchle. Sama neviem čo, preto prijmem hociaký typ. Dakujem

inka

hranolky robim v trube aj to len mozno raz dva razy do roka kvoli detom,rezne som vymenila za maso na prirodno,a karfilo robim v trube zapeceny,vsetky mozne fasirky,ktore som kedysi vyprazala robim tiez uz len v trube.ja som bola prinutena k tomuto sposobu nakolko som mala velmi vazne choreho manžela a musel rok drzat velmi prisnu dietu.zvykli sme si.nemohla som pouzivat ani smotanu ani syry pri nom,ale teraz mozem aspon to.

kuchta

no ja by som hodila do placu jednu radu. Som robila v kuchte divinu. Dobrá blbosťťťťťť mi buchla kuchta a mohli sme malovať. Takže divinu v kuchte nikdy - ževraj to pení - a to som nevedela

strava

ja mam velke deti ale u nás zase bez mäsa to mi nechcú nič. By ma zjedli. Ale má u nás velku odozvu upečené kura potreté medom. To je u nás na 1. mieste

šalátik

ma napadlo, že tiež robím rizoto, a to je taká rýhlovka, lebo uvarím ryžu kúpim mrazenú zeleninu ale kde sú aj výhonky takú roznorodu, a samozrejme ale postrúham na to tvrdý syr,ktorý sa na teplom fajnovo roztečie

šalátik

a vlastne ani ja nevyprážam - teda len 3 veci rezne a to je málo, potom karfiol ten zboznujem ale len ja, a hranolky baby. Tie fakt môžem.