Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super recepty

inka

moj oblubeny šalat:
uvarene kuracie prsia alebo pokrajane kuracie maso ,ak nam zostalo z peceneho kurata pokrajame na kocky,pokrajanu cibulu,nakrajane na male kocky jablka,ananas z konzervy,1 majolka 1 smotana pochutkova,kari korenie,sol.nechame odležat v chladnicke aspon hodinu,premiesame popripade dochutime ,lebo ovocie pusti štavy tak podla chuti.podavame s polenymi broskynami alebo len tak na hlavkom salate s bagetou.

šalátik

hej ani ja som nevedela ale jedla som taký fajnový šalát a hrozne mi chutil, taký babský:-O, ale áno bola tam aj kukurica. Vyskúšam, možno to bude to čo hladám a tie krabie tyčinky ani nesparíš, ani nepovaríš proste len také dáš?

inka

niekedy som nevedela prist na chut tym krabim tučinkam,odkedy som jedla tento šalat,tak ich zbožnujem.už som ho obmienala aj s inou zelneninou,ked som nemala doma papriky.napr.s paradajkami a kukuricou.s marzenou zleninou,vzdy nam cchuti skvele.takze som zvedava ako bude chutit vam,daj vediet.

inka

a este jeden velmi chutny šalat:
baliček ruccoly,cherry paradajky,mozarela,parmezan,olivy zelene.
ruccolu rozložime na tanier na nu rozpolene paradajky,pokrajany syr,olivy,pokvapkame olivovym olejom,citronovou štavou,mierne osolime.podavame bez alebo s bagetou

inka

kto ma rad krabie tyčinky tu je super šalat:
2 baličky krabich tyčiniek pokrajame na kolieska
1/2 balika cestovin z tvrdej pšenice spiraly,maslicky alebo ake mate radi uvarami scedime
1 červenu+1žltu+1zelenu papriky nakrajme na drobne kocky alebo pasiky
1 cibula
1pochutkova smotana+pol majolky/nemusi byt/potom pridame este jednu smotanu
osolime okorenime,nechame trochu odlezat v chladnicke
mnam,mnam dobru chut!

majkaaa

Ostal vám knedlík?? Pokrájajte na kocky,opražte na oleji na panvici,zalejte 3-4 rozšľahanými posolenými vajíčkami,môžete do nich pridať nadrobno nakrájanú šunku,nemusí byť,a omeleta chutí skvele. Je to rýchla a teplá večera,ozdobiť môžte kečupom,postrúhaným syrom,nivou,zeleninou

dr.jajbolí

Aj ja pridám receptík JARNÝ ŠALÁT:
Pokrájame na malé kocky: 1-2 hlávky mladého šalátu, 2 vajcia na tvrdo, 10-15 dkg šunky, 10dkg tvrdého syra(postrúhať), 2-3 mladej cibuľky, trochu soli, cukru, šťava z citróna a zalejeme biely jogurtom alebo sladkou smotanou, dobre premiešame! FAjné-Mňam, Recept je z hotelu Hilton v Budapešti, kde toto podávajú ako predjedlo. Ja to jem hocikedy, k TV

majkaaa

A ešte niečo zdravé,čo si obľúbil dokonca aj môj chlap. Na olivový olej vysypem sáčok dusenej zeleniny (brokolica,karfiol,karotka),ochutím vegetou,podusím,resp. nechám zohriať,nech sa rozmrazí,nech si zachová peknú farbu a je chrumkavá. V troche mlieka rozpustím tavený syr,nivu,miešam,kým sa nerozpustia a prelejem na zeleninu,ako prílohu cestovinu. Je to chutné,zdravé,pekné na pohľad.