Super recepty

šalátik

meniny: inak ja som robievala aj také akože rafaelo ale je to sladke ako ďas, preto treba robiť malinké guľky. Do salka pridávaš tolko kokosovej mučky aby z toho vznikla tvarovacia hmota a mokrými rukami tvaruj guličky do ktorých môže dať lieskový oriešok. vytvaruješ gulôčku a ešte prejdeš po kokose - obalíš ju. A dáš do chladničky, je to piplačka lebo je z toho vela gulôčok ale deťom to chutí - ale je to moc sladké

šalátik

inka a ak mam rada pečienku tak do tej varenej plnky ju dávaš surovú pokrájanú ona sa uvarí alebo už orestovanú?

meniny

jasne, vieš aj ja ked idem k mamine tak jej poviem že nech spraví to a to, ale aj ked ja mám napr. recept nikdy to nechutí ako od nej. Je to zvláštne ale je fakt, že od maminy je od maminy. Tak ti verím, že sa vždy tešia na tvoje výtvory. Lebo už len z toho čo píšeš mi robíš chútky:-O

inka

mna to naozaj bavi,mam rada navstevy a totosu neni ziadne velke zazraky.nemusis sa s nicim nejko zvlast piplat.a nezalezina tom ako to ozdobis vzdy to dobre vyzera.
ja napr.nedokazem zakuskynejako krasne vyzdobit a nakrajat.tak co neviem nerobim
zato mam kopec receptov vyskusanych ci sladkych ci slanych,ktore su fakt jednoduche a nasi znamivzdyhovorievaju prideme uz s atesime na tvoje roladky a pecivka a toje pre mna velka radost ke dnieco robim a hlavne ked to niekomu chuti.

inka

syrova rolada:30 dkg tvrdeho syru eidam,dame do mikrotenoveho sacku zaviažeme a dame do vriacej vody.ked je syr makky,nevyzera moc vabne,ale nebojte s atoho.vytiahneme hona foliu potrv.alebo alobal polozime nan foliu alebosacik a valcekom na cesto rozvalkame.potrieme tou istou plnkou,alebo obycajnou vajickovou pomazankou,zrolujeme ,zabalime a dame do chladnicky.pracujeme conajrychlejsie abynam syr nevychladol a dal s anam pekne zrolovat.chce tolen vyskusat ,nie je tonic zlozite a tak isto chuti bajecne.

chuťovka

baby ja robím nátierku ktorá má velký úspech na silvestra, sviatky, narodky a meniny. Asi ju poznáte ale pre tých čo nie tak tu je: majonéza, tvrdý syr a cesnak. Do majonézy nastrúhame tolko syru aby vznikla natieratelná hmota a pridáme roztlačený cesnak podla toho kto aké štiplavé má rád. Natieram to na roohlíky ale už aj na chleba. A je to tutovka.

meniny

inka ja mam pocit že ťa tu normalne zneužívame, zase si ma navnadila tou syrovou roládou. Ty si potom vážna gazdinka ked tolko týchto vecí robíš. To ja som neni ani v strede

inka

mne s atoto vzdy osvedcilo na misy,poukladam tona listy salatu,ozdobim zeleninou alebo uhorkami kyslymi,baranimi rohmi avsetkym tovelmi chuti.co je pre mna vyhoda ze si to porobim vzdy do predu a v den navstevy nie som ubehana a zmordovana z varenia.prekladam to este syrovou roladou.