Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

kiky

dneska som mala tanečnú a bolo mi uplne fajn,dokonca ma jedna staršia členka pochválila že mi to šlo:))
s učenim zase nestiham ale čo už...
pekný deň

Alternativa

Tak vies, Zuju, aj pitny rezim dodrzat sa nie vzdy zadari ;o), tak to musime zobrat. Su dni lepsie a su aj horsie. Zajtra bude fajn. A nepridas nejake sklicko do mozaiky, co sme si vcera zacali skladat s Forever?? Ty mas takych sklicok urcite v rezerve, tak sem s nimi. Idem s hafanom von, pa.

alti

Vyborne, dievcata, to s tymi sklickami je fajn. Mohli by ste sem pridat nejake dalsie sklicka, ktore by kazda v sebe samej rada rozligotala. Mozno sa budu hodit do mozaiky aj nam ostatnym :o)

alti

Mishka,
napisala som Ti 2 maily, len sa mi uz 1 vratil. Velmi si zelam, aby si si moje riadky precitala. len ta mail. adresa co mam, akosi nefunguje.