Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
momentalne, testujem maybelline superstay silky, tak uvidime, zatial vyzera dobre, hlavne ze mi na tvari nesupinatie... inak mam dost mastnu plet.
ahojcek.momentalne pouzivam make-up od max factor colour adapt a musim povadeat ze je fakt dobry. predtym som pouzivala od l´oreal true match - tiez bol dobry ale kupila som si tmavsi lebo v umelom svetle to nevidis dore. pod kazdy make-up nezabudni pouzit krem, aby sa ti plet zjednotila - ja si davam obycajnu modru niveu, za 10 minut si nanesiem make-up a potom upravim hubkou- tvaricka neposobi tak mastne a nie su na nej nepekne flaky.
hm tak ja na zakrytie vyrazok a cervenych miest pouzivam korektor a make-up mi vobec netreba,je to zbytocne..vyzera to ako maska a zbytocne sa rozmazava a leskne plet z neho..
Mala som vzorku Dermablend-u, a dost ma sklamal, za pár hodin som mala dosť mastnú tvár z neho, viac,ako ked pouzijem hoci i Miss Sporty make-up, ktory ma teda neporovnatelne nizsiu cenu..No,žial, nekryje.... Celkom fajn kryje Superstay Silky od Maybeline, len podla mna majú dost tmavé odtiene...
BABULA; ahoj pocula som ze je dobry na mastnu plet lebo sa nemaze s pupakov a zaroven pomaha problematickej pleti ,,,
ahoj ja pouzivam LANCOME(v parfumerke)ten krije dobre,ale ako kazdy make up ti necha nejake tie veci ktore vidno,ja to robim takto najskor make up potom puder chybicky prekrijem tekutym korektorom a nakoniec nanesiem farbu na lica a mam tvar dokonalu ,,samozrejme netreba prehanat aby si nemala tvar ako zmalovana,,odporucam make up LANCOME puder CHANEL a licka tiez CHANEL su dost drahe ale zato kvalitne,,papa
ja mam od dermacolu vola sa Make-up Elixir a ten krije celkom dobre nevysusuje ale neni mastny. doporucujem