Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

lilien

AHojte.....tak viem ze ssa tu popisalo o mnohých make-upch ale ja aj tak si nevjem vybrat.nemam akne welmi po pleti iba obcas nejaka vyrážka ale to zakryjem korektorom....ale rano sa mi robia na pleti obcas cervene fliacky a nos mam stale cerveny tak toto by som chcela prekryt....co by ste mi poradili?ale ie welmi drahe prosim....

denisa

cawte aj ja si myslism ze poriadny makeup neexistuje a ked uz tak ten z VICHI (neviem ako sa to pise) ten je super aj ked drahsi ale krije dobre :)

kikusik

no tak ako som z toho vasho ospevovaneho dermablendu dost sklamana ,vypytala som si vzorku v lekarni odtien 25 je straasne strasne biely na mna ale dala som si ho na tvar najskor dobre aj kryl wseko ale ked som sa v skole asi po 3-4 hodinach pozrela do zrkadla hroza.make up zisiel uz som ho ako keby ani nemala a cela tvar sa mi leskla strasne mi ju to zmastilo newiem preco...lepsi je ten druhy make up od vichy ale newiem ako sa vola...myslim ze aera teint

Linceas

Cawte baby:)Dufam ze Vam aspon trosku poradim s tymi MAKE-UPmi:)
Je to skor pre tie co maju zmiesanu plet a zonu T suchu...
Ako prvy make up som mala aknecolor ... ked po case som zistila ze sa mi strasne vysusila tvar a hlavne zona T... cize pre "NAS" nic moc...
dalsi make up som mala DERMACOL...ak chcete vyzerat ako porcelanove babiky z casaku nech sa paci doporucujem... ale mne sa nepacil.. tento make up bol vyrobeny pre maskerov na fotenie modelieka nie na kazdodenne nosenie:)
Tiez som mala aj rimmel (penovy) ale robili sa mi na tvary mapy...
no a teraz som nasla asi ten naj make up ktory yhovuje mojej pleti a je to DERMABLEND...
Komu fakt zalezi na peknom vzhlade pleti tak urcite by mal investovat do VICHY-dermablend:)

ja 1222

ahoj zajdi si do lekárne a spýtaj sa na Vischy make up tie sú super nielenže prekryjú super ale sú aj prospešné pre pleť či na mastnú alebo suchú a tak stoja cca 600 sk ako v ktorej lekárni ale oplatia sa naozaj ak máš mladú pleť a chceš používať make-up tak si daj pozor aby bol kvalitný a aby si si pleť nezničila

llullu

Max Factor-Colour Adapt, je sice drahsi, okolo 500 SKK, ale vydrzi velmi dlho, lebo staci po "kvapkach" nanasat a prisposobi sa tonu pleti.

sisuliatkooo

ten zinerit je akoze fakt super lenze ja hladam meke up ktory perfekte kryje nedostatky pleti a je aj cenovo vyhodny,predtym som pouzivala make up od avonu ale nebolo to nic dostacujuce,jednoducho make up ale asi nie dostacujuci premna

1cica222

Pre HANULIK: Ahoj...prečítala som si tvoju správu.Ja som tiež dlhoooo hľadal make-up ktorý by bol dobrý a ktorý by kvalitne prekryl.A našla som.S kľudným svedomím Ti môžem poradieť Loreal Tru Match...teraz majú aj novinku,ten minerálny krém čo sa nanáša kozmetickým štetcom a je sypký ako púder a kryje ako make-up.Vyskúšaj a uvidíš že mi dáš za pravdu.Mne vydrží aj v robote celých 8 hodín,aj keď idem večer náhodou niekam von s manželom tak sa už nemusím odmalovávať a znovu skrášlovať.Drží a drží.Je kvalitný.