Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

sheilka

Loreal True match som použivala asi dva roky a fakt som si ho nevedela vynachvaliť... ľahko sa rozoterial, bol veľmi príjemne jemný nie ako tie husté bludy... sice drahsi, ale dobry... len nedavno som si všimla, že mi z neho zostavaju flaky. neviem preco. použivam teraz penovy mejkap moose ale neviem, slabo krije... aj ked farba je jednoliata.

lienka222

vyskúšajte make up značky Clinigue, kúpite v parfumérii , poradia vám aký je vhodný podľa typu pleti , tónu pleti. Je veľmi dobre kycí, matujúci , ľahko sa nanáša a neni ani vidno že máte make up. Cena je asi 900 ,- sk

jajav1

Ja som si teraz kúpila od Dermacolu ten 24 control, vo fľaštičke s pumpičkou. A som veľmi spokojná. Je odolný voči dotyku a vydrží celý deň. Super.

katarinazilina

zeny, nerozumiem o com to je. kazda z nas ma tak specificku plet ze je velmi mala pravdepodobnost ze to bude fugovat aj na vsetky ostatne rovnako. odporucam skusat vzorky a hladat. a ked aj najdete nieco super za pol roka to uz nemusi byt super. aj nasa plet sa meni (vek, hormony, zivotne prosterdie oblasti kde zijete a podobne) a ja mam napriklad iny makeup na zimu a iny na leto (aj farebny ton pokozky sa meni). btw. neodporucam skusat make-up v drogerii pod umelym osvetlenim - nevyberiete dobry odtien. ak makeup pouzivate na denne licenie, mali by ste vidie odtien na dennom svetle. a nie skusat na chrbte ruky, ale na rozhrani tvare a krku.

nikuška

no tak ktory je taky naj ??? ktory odporucate ? max 500 sk ...ale aby aj kryl ale HLAVNE na mastnu plet !! teraz som mala lasting performance,je dobry aj mi vydrzal pol roka len som si kupila velmi tmavy odtien,tak to vyzera trocha neprirodzene ! ale uz mi dochadza takze si chcem kupit novy..

vceluska

ja pouzivam loreal je drahy ale zakryje nedostatky,je jemny pri nanasani vsiakne sa do pokozky nenechava za sebou mastny povrch a neda sa citit na tvari ze nieco mas natrete,a tiez este margaret astor je sice trosku hustejsi ale tiez si netreba ani davat puder.

dadka

No ja mam 15 a pouzivam miss sporty! je antibakterialny a ties stoji okolo 150,- a som s nim nadmieru spokojna ked si ho aplikujem na plet nieje matna ale aby bola beschybna dam si nan aj puder miss sporty tiez anibakterialny nespoji ties viac ako 200,- a znacka miss sporty je vazne dobra a lacna :D a neskodi pleti:)

dadusa

odporucam AFFINITONE OD MAYBELLINE som prekvapena na to ze som zan dala iba 199sk tak je super,dobre kryje ale ziadna maska na tvari.a aj odtiena su prirozene ziadne oranzove ako ma rimmel cool matte-naozaj cool matte neodporucam strasne sa rozotiera a zostavaju po nom flaky.mam aj recover od rimmelu je taky pekny trblietavy na roziarenie pleti ale skoro vodec nekryje.miss sporty so clear je tiez celkom fajn dobre kryje a stoji iba okolo stovky.po make upe color trend z avonu som bola cerven ako paprika :D asi mi to podrazdilo plet a pritom nemam citlivu plet.

borkabar

Tie ktore mate problematicku plet s vyrazkami,odporucila by som make-up od MAYBELLINE new york WONDER FINISH.Je to tekuty make-up s pudrovym efektom