Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
mne najviac vyhovuje La Roche-Posay TOLERIANE,a Mary Key.Su lahke, dobre kryju,prirodzene a nie mastne.
baby a kolko stoji ten lacome??? a ej fakt taký dobrý ??
ja mam ten affinitone ..a nato ze je taky lacný (170 sk)jee celkom w pohode,no úplne dokonalý nie je....ale naj make-up pre dievcata vo veku 15 a tak si mylsim ze je VICHY dermablend...je superr aj ked drahsý okolo 650 ale stoji zato :)
baby tak ked mam 15 tak ktory radsej??affinitone alebo lirene?? ale chcem taky co bude aj videt že ho mam ale čo dlho vydrži a nezmasti sa mi na twari...heeeeelp
ten lacome je dobry mame doma vzorky ,,,,,,,,tiez ho pouzivam
NAJLEPSII JE PODLA MNA LACOME(COLOR TREND)S NIM VYZERAM UPLNE UZASNE ZAKRIJE VSETKO A DOBRE SA ROZOTIERA.JA FAKT PECKA.
Awojte...mate niektora vyskusany ten novy make.up Affinitone??rozmyslam ze si ho kupim ale neviem este..neni ani velmi drahy okolo 200 sk sa mi zda..ak ho niektory mate pls napiste ci sa mi oplati kupit si ho...a este ze z avonu color trend nie je vôbec dobry mala som ho a aj veeela mojich kamosiek no vsetky sme boli len flakate po nom a ani dermacol nie je prave najlepsi...
jaajaaajaaa..
aj ja mam 15 a jednoznacne ti odporucam lirene a make up Shniny touch..stoji 220 sk...jelahky nenapadny a odtien natural dokonale kryje a nie je vidiet...staci mala troska skvele sa rozotrie a dlho vydrzi...a su v nom take akoby malicke trblietky cize na slnku ta plet tak pekne ziari akoby...kupis v hocijakej drogerii...
baby pls poradte mi mam 15 rokov a pomerne mastnu plet a potreebujem nejaky make up čo dlho vydrži dobre krije a ktory mi vydrži aj po nikolk&ych hodinach v škole a nebudem sa lesknut len aby nebol priliš drahy..tak do 350sk..dakujeem
awojky :)..plss baby poradte mi nejký naozaj super super make-up tak do 650 sk plss..mam taku normlanu pleť..občas jemné vyrážky .a mam 16 rokov...cem aby moja pleť vyzerala prirodzene a sviežo :)) dikyyy