Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

monikaaaa

Ja pouzivam Dermacol make-up cover, a co sa tyka krytia naozaj silne kryje, musim si ho dokonca rozriedovat kremom, ale odporucam!

alina

jednoznacne vichy dermablend.. prekryje vsetko mne dokonca aj pehy prekrylo ze ich skoro ani nevidno staci ti troska a mas skvely mejkap a naozaj ti vydrzi po cely den nie ako ine mejkapy, ani sa neotiera. a pre kajus, mala som pred tym ten dermacol, je celkom dobry ale s porovnanim s tym od vichy je to nic moc.

matulkaa

annnka .... vies, co, ja som tiez taky hladala... skus vyskusat dermablend od Vichy, (ja mam odt. 25) v lekarni si ju vypytaj ..a vydrzi dost dlho vzorka,lebo netreba vela toho...zbytocne si budes na jednu slavnost kupovat cely make-up(ak teda nepouzivas)... ja som napr. rano dala a pocas dna, som upratovala-spotila sa, potom som synovca pestovala-ten ma zamokril slinami, proste cely den som ho mala a vecer ked som sla von vyzerala som akoby som si ho nedavno dala.... jasne, trosku som to zlepsila, ale som max. spokojna! odporucujem

laraaaaaaak

dermablend ,odtien 25 ...ppci !!!! fakt, super...lepsi, som ani nevidela..prekryje vsetkooo.... aj tie moje nechutne pupaky! peaace