Poriadny make-up

honey

no nikomu neberem nazor ale na vase odporucania som si kupila dermablend a som na seba nastvata ako nikdy...je o nicom.Zbytocne vyhodene peniaze...este aj obycajny od maibeline za 250 SK je lepsi a pri tom ma protizapalove ucinky...

babulaaa

cawte, som si vsimla ze vela vas pise ze dermablend on vichy je dobry, nevite poradit ci je aj na dost brutal mastnu plet? vim ze na mastnu je normateint, tak ale ked tvrdite ze dermablend lepse zakryva,,,ved skuste poradit,pls...thnx:)

anonym_6805

Takze mile dievcata,vybrat si ten ozaj spravny make-up je niekedy tazke. Dam vam,ale radu a sice: Ak potrebujete po prekryt nedostatky pleti,tak by som vam odporucila tuhy make-up,ak mate plet dobru bez akne a s troskou pieh,pouzite tekuty make-up. Na zafixovanie make-upu pouzite puder pomocou stetca. Treba na to trosku cviku,ale stoji to za tu krasu. :-) Caute Amalka-kozmeticka poradkyna a vizazistka.

nathalie

nevie mi niekto povedat ze preco sa mi kazdy make-up strasne rychlo zotre?len sa nahodou dotknem tvare a uz ho mam zotrety:((

hedvigaaaa

ja som skusala dermablend 25, ale nesadol.. som v noom cervena, strana mi vysuje plet, zle sa rozotiera, preco je to tak? vsak ja mam dost hnedu plet, chodievam do solaria, tak necham preco ju mam cervenu/oranzovu a nie hnedu alebo telovu...

marykay1

Od marykay je tiež super make-up (neparfémovaný)a super kryje,ak by mal niekto záujem, tak píšte: marykay1@centrum.sk