Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Vichy Dermablend naozaj neodporúčam. Mne sa z neho robili také malé šupinky, ťažko išiel dole, a keď som náhodou zmokla spravili sa mi z neho fľaky..až príliš drží.
tych makeupov od vichy je strasne vela,ktory konkretne je najvodnejsi na mastnu bledu plet?
Ja mam 16 rokow a pouzivam Vichy. Ten je naozaj skvely, lahky, cize wobec newidno, ze mas na sebe nejaky make-up, ale zaroven aj zakryje drobne nedostatky. Je sice drahy, ale zdravie pristane aj pokozke:):)
Neviem ci poznate znacku Cargo, ale je naozaj dobra. Vlastne je to prvy make up, ktory mi z pokozky nerobi oranzovu masku. Vyraba sa v mnohych odtienoch, ktore su velmi podobne prirodzenemu. Vrelo odporucam.
to sweetgirl: oba stoja okolo 600 sk
Neodporucam rimmel
Urcite odporucam ten lacome neviem kolko presne stoji,,,,,,,,to sa budete musit opytat ale ja matny vobec sa nelesknete a dlho vydrzi!!!!!!!!!!
Vichy Dermablend je naozaj dobry, super kryje nedokonalosti, len sa horsie rozotiera a je trosku drahsi. Ale zase sa nerozmazava a vydrzi dlho.
Nerita a tie o ktorych hovoriš ty kolko asi tak stoja?