Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Velmi dobry je teraz z Avonu Tekuty make-up s púdrovym efektom, ked je zlacneny tak stojí okolo 400,-
Dior Forever.. bez pochybnosti...
JEDNOZNAČNE DIOR
Ja mám skoro všetko vyskúšané zo značky clinique a nemám s nou dobré skusenosti, za tie peniaze to nestojí ale mám velmi dobre skúsenosti so značkou shiseido a je naozaj výborná a odporúčam na pleť citlivu, aknóznu.
no takze ten ospevovany dermablend som si kupila.. musim skonstatovat ze za tie peniaze, co som zan vysolila som nesmierne sklamala... zacali sa mi po tvári tvorit šupinky, strasne vysusuje plet.. a nedrzi dlho.. tazko sa rozotiera.. proste aj ten otrasny akne color za par supiek bol lepsi:D
číta sa to klinik, a tiež iba chválim tuto kozmetiku, či už dekoratívnu alebo pleťovú. mám odskúšaných pár vecí a spokojnosť je maximalna.
Nikuska, ak mozem poradit - kup si make-up od Clinigue. Je senzacny! Ja som si toho obehala viac nez dost, kym som nasla tento senzacny make-up. Tiez mam mastnu plet. Ked som si dala make-up, o pät hodin som mala mastne celo, na licach suchu kozu... Po odmalovani som mala vyrazok viac. Clinigue make-upy su sice drahsie /cca 900,-Sk/ ale oplati sa ti investovat. Vydrzi na pleti cely den a vyrazky aj hoji. Fakt odporucam!