Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

lyla

poriadny make up zrejme neexistuje, preto ich je toľko, je to to isté ako s dietami, je ich na tisíce a žiadna nefunguje

lillit

dokonala plet? na to make up nestaci!
je to len zaklad. chybycky krasy prekryje krycia tycinka a vsetko to potom treba prepudrovat. takisto ide aj o techniku nanasania krycieho kremu.
pri vybere treba zvazit viacero kriterii:
1.typ pleti
2.co od make-upu ocakavam
3.akú intenzitu krytia potrebujem
rozhodne by som si nechala poradit od odbornika, nejde tak ani o znacku ale o najdenie toho praveho vyrobku pre teba!
skusk: www.prirodnakozmetika.sk, nechaj tam na seba kontakt a dockas sa poradenstva

angeles

urcite ten z make-up z avonu je jedine na mastnu plet...no jednoznacne ti nesadol to sa stava...ja mam najradsej odtien almond vlastne blondinkam by som z avonu doporucovala len odtien almond

mončika

angeles: a ktory odtien mas ja mam tennude a je strasny podla mna nic nezakryje a to nehovorim o kruhoch pod ocami a robi supinky takze vyzeram ako kapor a na tu cenu som velmi sklamana odporucam jeeedine na mastne plet

elisie

lucka ja som sa dala odborne nalicit u profesionalnej vizazistky, vysledok? Kazdemu som sa velmi pacila a hlavne -ja som bola maximalne spokojna. Ak si z Ba, tu je kontakt na nu: ekamen@centrum.sk