Poriadny make-up

dominic-a

AHOJTE______________PLS PORADTE MI ____________MAM UPLNE NORMALNU PLET _________LEN NOS TAKY MASTNEJSI A TAKE BODY NA NOSE INAK FAJN________-CHCEM NEJAKY MAKEUP ABY SOM MALA CISTU PRIRODZENU SVIEZU A KRASNU TVAAAAAR::::::::::::::::::::ALE PORADTE NIECO DOBRE LEBO UZ SOM ICH VELA VYSKUSALA ALE ANI JEDEN NEBOL DOBRY.....PLS PISTE NA EMAIl

mia

a moje odporucanie:-odkaz odstránený-
prekryje co treba ale nevytvara efekt masky. vydrzi od rana do vecera, staci ked si medzitym raz prepudrujete nos a ste kocky:)

mia

ahojte:) vidim, ze sa vyznate, tak sa opytam. mam skor suchsiu plet, ale v zime je fakt sucha. ked si na to dam makeup, urobia sa mi na tvari "mapy". proste na tych suchych miestach sa mi makeup akoby zbieral. hydratujem zvnutra, zvonka premastujem, ale asi to nestaci. neviete mi prosim vas poradit nejaky kvalitny produkt- ci uz krem alebo cokolvek co by zabranilo alebo aspon zmiernilo vysusanie pleti? dakujem:)

tulik

ja pouzivam tiez ten z oriflamu Giordani Gold, nie je to taky ten typ masky a na kruhy a vyrazky pouzivam klasicky aknekolor light a je to :) a na vrch si dam este licka zlahka a neni problem :) Moc penazi na make upy nemam a ked som kedysi skusala od max factoru, tak bol dost drahy pre mna a stejne bol strasne husty,co sa mne vobec nepacilo.

dominic-a

prosim vas velmi by som potrebovala poradit....nemam nejako vrasky ani jebaciky a pod. na tvari, nemam ju ani suchu nič, len by som sa chcela zbavit fliacikov a bodiek na nose, casto som pocula, ze vela ludi chvali makeupy od VICHY, ale tie su dost drahe, a minula som uz hrozne vela penazi na rozne makeupy ale ani jeden nebol taky pletovy a spickovy ako napr. pouzivaju herci alebo pod. preto vas chcem poprosit mam 14 rokov a rada by som chcela vediet ci naozaj existuje ten spickovy makeup od VICHY ...ak ano tak ktory??dakujem pekne

lancome

najlepsi make up je jednoznacne lancome, ja pouzivam teint idol, je trochu drahsi, stoji okolo 1600 SK, ale je uplne super, ak ho raz vyskusate uz si nebudete chciet kupit iny, mam to overené. da sa kupit v parfumerii, vhodny odtien vam pomoze vybrat personal

estelle

ja mam odskusany oriflame Giordani Prisposobivy kryci krem. na vsetky typy pleti. vyborne krytie, ale ako pise lillit, treba ho prepudrovat a ak mas nejaku vyrazku alebo kruhy pod ocami, ja osobne vzdy pouzivam specialne na to aj nejaky korektor.

jancecka

mne úplne ale úplne zapasoval makeup od firmy MARY KAY, tiež som si myslela že super makeup neexistuje, ale mám ho vyskúšaný, a už som si dokonca objednala aj druhý. Je naozaj super, nie je mastný ani mi po ňom neostávajú šupinky,nevyzerá ako maska a perfektne sa spojí s tónom pleti :D super, naozaj ale bude to individuálne podľa typu pleti, to určite, ja mám zmiešanú a aknóznu, ale tento je super, ani nedráždi :D