Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

nella20

najlepsie su tie makeupy z lekarne..ako vichy, la roche...su drahsie, ale asponsa necitis s nimi jak s maskou na tavri..a dobre prekryva dermablend..ma 3 odtiene...a ak mas trrochu problematicku pokozku, tak je uplne najlepsi...a vyzera prirodzene

satipe

ahojte,mam taku otazku..neviete mi niekto povedat aky je rozdiel medzi kompaktnym a fluidnym make-upom:..lebo nie som si celkom ista..a ktory sa viac hodi na zmiesanu plet s mastnou T-zonou?dakujem

mimushka

Ahooy:)takže a som mala Acnecolor a už níííkdy viac..robia sa mi šupiny na nose vyzerá to totálne hrozne a po 2 hodinách úplne zmizne...Dermacol je moc mastný túto značku neodporúčam a ani Miss Sporty ten moc nekryje.Z Oriflame-u mám fľaky...odporúčam Maybelline affinitone(cca 200 sk):-)inak mám 15:Ppááps

mirka 23

Redulka, Ten rimmel čo máš mala moja sestra, tiež má mastnejšiu pleť a prestala ho používať, lebo ním nebola spokojná. Z vlastnej skúsenosti ti môžem odporučiť korektor Max Factor na tie vyrážky. Je perfektná a super kryje. Stojí síce 300sk, ale má 9ml, klasické tenké korektory majú 2ml, to je taký hrubý šuľak. No a make up, sa aj poraď ak máš blízko Fann parfumérie. Ale sestra si potom asi kúpila make uýp Max Factor alebo Loreal. V každom prípade si pýtaj na mastnú pleť. A poriadne vyber odtieň!

ra:dulka

Baby prosim poradte mi neviem aky make up si mam kupit mam vyrazky a cervene flaky na tvari a plet sa mi leskne .......pouzivala som aknecolor ale to bolo hrozne po dvoch hodinach sa zacal stracat a hrozne lesknut teraz pouzivam rimel cool mate a aj korektor celkom dobre to kryje ale tiez len par hodin a postupom casu zacne tiez miznut plls poradte mi rozmyslam nad affiniton alebo maybelline vonder finish proste potrebujem nieco co dobre kryje a zmatnuje plet po cely den ale nech to neni velmi drahy make up dakujem

mirka2323

neviete mi niekto poradiť dobrý make-up na svetlú pleť. Lebo ja mám strašne svetlú pleť a vždy keď si dám make-up alebo púder aj ten najsvetlejší tak to vyzerá nejako divne.

svetlana6

ja uz asi tri roky pouzivam make-up od Max Factor. je to taka zlata stredna cesta, co sa tyka ceny a kvality (s ktorou som ja velmi spokojna) pouzivala som MF Facefinity (ten bol uplne skvely,skutocne uzasne kryl, ale sa mi zda, ze ho uz prestali vyrabat, neviete o tom nieco??) tak teraz pouzivam MF Lasting Performance. kedysi mi bolo luto dat za to tolko penazi, ale ked som videla ten rozdiel v kvalite a hlavne, ze tieto make-upy mi vydrzali pri takmer kazdodennom pouzivani tak 3/4 roka (narozdiel od inych, uz na ne nedam dopustit. ten posledny som kupovala v usa, kde stal asi tak 7 dolarov ( cca 140,-) takze nie je o com. skutocne nechapem tie ceny kozmetiky v usa a u nas, tu rovnake veci stoja trojnasobne viac. tak ked mate v amerike niekoho znameho, tak si u neho taketo veci "objednajte" ( nie je to ani drahe, ani to nezaberie vela miesta v batozine :)