Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

janulaaaaa

ja pouzivam afinetone od maybeline, s tym som spokonjna. najvacsi hnus je aknekolor, dermacol a avon. ale kazdemu vyhovuje nieco ine.

marisssa

cibi--no to sa cudujem, kedze je hypoalergenny..no ja ho pouzivam uz par rokov a som nadmieru spokojna.
to ozaj clovek musi len hladat, aby nasiel ten spravny..

cibi

marisssa neviem preco ale ten dermacol mam doma co si pisala a vyvolal mi alergicku reakciu,bud som na nieco citliva,ale ten mi nejak neurobil dobre

fialocka

Ahojte :) Podla mna je vyborny Max Factor- Lasting performance, vyborne kryje, nerobi smuhy, ma aj dost vela odtienov a je dobry aj na mastnejsiu plet- aj ja taku mam :( Z tych "drogeriovych make- upov" je podla mna najlepsi.

mirka 23

Dobrý je Max factor, alebo že vraj je dobrý aj od Loreal. Ja som najviac spokojná s makeupom z Zepteru, má prirodzený odtieň a super kryje, je prirodzený a nevidieť, že mám niečo na tvári.

ivusikxxx

dobry den.Mam blond vlasy a svetlu pokozku tak by som sa chcela spytat aky make up mam pouzivať aby som nebola bleda.vyskusala som uz vela dermakolov aj make up ale nic mi nepristane bud som velmi tmava alebo velmi svetla.poradte mi prosim.

mirka 23

Satipe, viem že fluidný make up nie je mastný. Ja používam fluidný krém, aby sa mi nemastila pleť, obsahuje výživné a antibakteriálne látky, ale obsahuje málo krému.
Kompaktný make up - nie som si istá, ale je to asi tuhý.
To nad akou značkou rozmýšľaš?