Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
aHOJTEE BABYY :),,,, ja zatial pozuivam len aknecolor.... ale ..... je strasnyyyyyyyy........ a preto sa cem opytat aky je vhodny make-up pr etau 14 rocnu babuu??... taky ktory by s aja cenovo dal zvladnut:) pocula som aj o miss sporty (ci jak sa to pise)... je naozja dobry??
Dobré je pred nanesením make-upu použiť najskôr nejaký denný krém. A tým, čo uviedla lenka 23 som si nie ceľkom istý. Po korektori zostávajú na tvári viditeľné fľaky, jedine, žeby si trafila presný odtieň a to je doslova umenie v tých naších obchodoch vyberať.
Ahojte baby iba vam chcem povedat ze nezalezi na tom kolko stoji ten make up a ake su na nho reklamy hlavne je aby vyhovoval vasej plati aj ked bude stat iba 100 sk a to viem podla vlastnej skusenosti lebo uz mam odskusanu asi kazdu jednu znacku a nezabudajte po make upe naniest sypky puder to je to najlepsie a make up drzi aj cely den
Fialocka, pore minimizer je serum kremovej struktury,nanasa sa na tvoj zauzivany krem,a potom makeup.Tuba 40ml mi vystaci skoro na pol roka.Okrem toho ked som po vytlacani,kym sa pory neukldnia a produkuju vela mazu,pouzivam este od Clinique T-zone shine control.Oba tieto vyrobky su v takych malickych fialkovych tubach,ale fakt dobre vecicky,hlavne na tu moju mastnu plet.Este aj Estee Lauder ma pore minimizer v ponuke,ten som nemala,mozno aj ine znacky ponukaju tento produkt.Skoda,ze nie La roche posay,by so uvitala.Inac,ked sa licim,tak krem la roche,potom pore minimizer clinoque,a potom makeup clinique.Sedi to spolu,nemam ziadne supinky,sulky makeupu na tvari,nie som zmachlena,alebo flakata.Aj predavacky z parfumerie mi povedali,ze nemusim mat vsetko od jednej znacky.Napr.Clinique pletova voda mi nerobila dobre,ani denny krem.
Ahoj Janka, zaujal ma ten Clinique Pore minimizer, je to krem, alebo co? :) Inak aj ja pouzivam kozmetiku od La Roche, je naozaj dobra, mozem odporucit
Baby,ja mam mastnejsiu plet,pouzivam kozmetiku La roche posay,celu radu Efaclar,i ked viem,ze kazdemu ,,pasuje ine,, mozem vrelo odporucit.Makeup od nich este nemam,mozno raz skusim,pouzivam makeup od Clinique,super fit makeup.Fakt dobry!Mala som aj Lancome Adaptive,ten viac kryje,ale som spokojnejsia s Clinique.Odtien s Clinique Honey,Lancome cislo 3.Tazko ale takto poradit,ak mate zaujem navstivte nejaku dobru ,,parfemku,,Tie predavacky to maju v malicku.Napr.mne super poradila,po naneseni na tvar som vahala,vysli sme von na denne svetlo,a na mojom zapasti mi ukazala rozdiely.Fakt mala pravdu,jeden bol ruzovkasty,druhy zltkasty,ten co pouzivam mi presne sadne,prirodzeny vzhlad,nieje zo mna ziadna voskova figurina. Viem,nie su to znacky najlacnejsie,rozhodla som sa na odporucenie kamosky,a kvalifikovanej predavacky,ktora mi trafila farbu hned na prvy krat!Nakolko mam problemovu plet,radsej zainvestujem a z vysledkom som fakt spokojna.Nehovorim,ze bezne znacky su zle,to nie,ani nepohrdam nimi,proste mam dobru skusenost s tymito dvoma,tak nieje dovod menit.Zabudla som pripomenut,pri liceni pouzivam krem Efaclar v pumpicke,po vstrebani nanesiem na problemovu T zonu,Clinique Pore Minimizer,staci tenka vrstva,baby to je vynalez!a potom makeup,licenku,spiralu,hotovka.Do 15 min.som nalicena,a mozem povedaz,ze dobre,nie ako kolotociarsky obrazok.Caute.
no ja som asi rped mesiacom zabludila do lekarne a vypytala som si vzorky make-up, ktore mali, a musim povedat ze najlepsi make up, aky som mala ( a to som ich mala hodne) je vichy dermablend odtien 25 nude. je to taka prirodzena pletova farba, a vobec nevidno ze by som nejaky makeup mala. myslim si ze sa oplati investovat :)
janulaaa: aknecolor nieje make-up...je to lieciva masticka na akne..a tie baby ktore akne nemaju ho ani nemaju pouzivat lebo wysusuje pokozku...takze do tejto temy by som to nezaradowala...ja pouziwat lokalne aknecolor, lebo mam akne a myslim ze je to to naj co baba moze pouziwat ak trpi akne..