Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
RE: alilien: A aká značka?
ja som mala jeden super make up za 250 sk.. a bol fakt dobry
Chcem si kúpiť make up Gosh light wear silky smooth, máte s ním niektorá skúsenosti? Alebo by ste mi vedeli poradiť nejaký naozaj dobrý? Mám zmiešanú pleť, vyskúšala som už Maybelline, Astor, Rimmel, Max Factor, ale žiadny mi "nesadol". Buď je to príliš svetlé alebo hrozne tmavé...
čo poviete na make - upy od l´oréal? máte skúsennosti? Ak áno, tak s akým konkrét. a v čom je taký dobrý?
no to by šloo .... do tych 400.sk ..
a ak by som sa predsa rozhodla pre ten make-up .. tak aka znackaa ... jee podla teba anjlepsiaa? ja wiem ze kaZdemU VYHOVUJE NIEOC INE ... a ja mam taku zmiesnau plett...
.... no praveze mam dost vyrazkovu tvarr.... neprejde jeden den kedy by som ich nemala ... preto aknecolor pouzivam stale ... ale pocula som o tom vselijake bludy .. a aj preto by som cela vyskusat nieoc inee ... ale aj tak dkaujem z aradyy:))
bajusss, ak nemas viditelne akne, make-up nepouzivaj. Je to este skoro. A ak akne mas, chod ku koznej.