Poriadny make-up

vierka67

a co by ste odporucili pre bezproblemovu plet? nieco take lahke, co plet pekne zjednoti a ochrani pred vonkajsimi vplyvmi...nechcem ziadnu masku, len nieco lahucke a kvalitne, nemam ani jednu vyrazku a dnes je vsetko len take huste, pudrove, co strasne kryje a ja to nepotrebujem...stale som nenasla to prave...viete mi prosim vas baby poradit? :)

mirka 23

Macka, od Maybeline nečakaj bohvie akú kvalitu.
Ja som spokojná s Max factor miracle touch, má vysokú kryciu schopnosť, takže prekryje aj problémovú pleť, akurát že je drahší ako Maybeline, ale je aj podstatne kvalitnejší.
No a čo som dnes objavila - podklad pod Make up Gosh, ktorý sa dáva pod Make up, zmatní, vyrovná pleť a vyplní póry a nejemnosti pleti. Prste ucelí pleť, ale stojí 500sk. Kto na to máte peniaze, tak určite vyskúšajte je to pecka, hlavne na problémovú pleť.

maccckaaa

caute, skusali ste niektorá make up Wonder finish od Maybelline? Mam totiz mastnu tvar a chcela by som ho vyskusat tak chcem vediet ake mate s nim skusenosti aby som za neho nevyhadzovala peniaze len tak.

lucik

ako to ze nikto nevyskusal make-up znacky Mary Kay? ved tie su uzasne a tiez pletova kozemtika je vyborna. Poznate to vobec?

majki

ahojte takze uz dlhsiu dobu si vsimam tieto prispevky..tiez patrim k tym co maju problemy s akne a nemozem sa ho zbavit..no co sa tyka toho make upu jednoznacne som po vyskusani uz snad vsetkeho dospela k nazoru ze najlepsi je vichy ci uz normateint alebo aerateint...dermablend je skor korektor iked velmi dobry ale pri miernych prejavoch neodporucam...vyhodou je ze su lahke a pre moju citlivu plet su velmi vhodne...tie z drogerie som skusala snad vsetky ale nic moc..

seila

andrejkaa, True match si nekupuj - ja som mala odtieň W3, bol tmavý a rozpíjal sa mi na tvári, ani nekryl. Tiež som si ho kúpila, lebo ho tu chválili. Čo jednému vyhovuje, druhému nemusí, preto by som už nedala na rady, ktoré tu čítam.

eleona

s MAX FAKTOR-u sa mi urobili lisaje na tvari ma niekto este taku skusenost? a ESTE sa velmi vtiera do oblecenia - nevidrzi dlho pekne, robia sa flaky na tvari(mam taky nejaky proti vraskam). Hmmm :-((

andrejkaa

Cawte baby tiež potrebujem poradiť s mace upom newiem si vybrat ktorý je najlepsi kedze vsetky slubujuu vseliake zazraky ale podstate nic z toho enni aj ´ked su cenovo drahé. Používala som Afnitone od Maybelin v podstate som snim bola spokojná ale mal takú zvláštnu mastnú konzisteniu a ja mám mastnú pleť takze nebol až tak vhodný a bohvieako nekryl, ptoom som skusala od Vichy Area Teint ten je na nejaku suchu pokozku s skvenami a tak ale dobre sa prispôsobil pleti potom Normateint en je na amstnú pleť ten som mala najbledší odtieť a na mna bol dosť oranžový a som sa z neho vyhádzala. Ja sa chcem spytat na tru match počula som naň samé dobré ohlasy ale moc newerím rečiam o mace upoch taze newem ci je tento fakt dobry. Mám mladú mastnú pleť a neni to práve brutal akné ale mám vyrážky po xsichte a malé žilky takze by som chcela mace up ktorý by to dokázal prekryt ale aby som nevyzerala ze mam nános mace upu proste nieco prispôsobivé :)) asi som ttrosku narocna