Poriadny make-up

princesse

ja nehovorim o liekoch, ale o kozmetike...to co si napisala ze o liekoch si myslim ja ja, ale podla mna ked uz idem neico hanodbit, trosku sa zmyslim, ze ci si s prepacenim neseriem do huby. pretoze ak niekto povie ze vichy je humus lebo obsahuje tolko a tolko chemie, a je vazne zastancom takehoto zivotne stylu, tak o dve minuty nenapise ze jeho najlepsim make-upon je l´oreal a pod. najprv treba mysliet, a potom pisat.a len tak medzi nami, l´oreal nie je chemia??? max factor nie je chemia??? je tam take iste mnozstvo zloziek, ako aj vo vichy ci LRP. cim viac chemie obsahuje, tym viac ma dany krem aktivnych latok, a ver mi ze ekd budes mat 40 rokov a pol zivota za sebou, budes si tieto veci aj chemicke vazit...

a chemia nie je len v kozmetike, tak som zvedava ze co vsetko ostatne si z moderneho sveta odopieral, kvoli tomu ze to nie je prirodne ;)

saimily

mila princesse ja netvrdim aby ludia nejedli lieky , lieky su pre ludi velkym prinosom ja len tvrdim aby neverili vsetkemu co je v lekarni.vies to o tom biznise je pravda.len si zober trosku nas zaboli hlava alebo brusko a co urobime dame si ibalgin trosku dieta sopli a hned kvapky do nosteka dieta trochu zakasle a pani doktorka da hned antibiotika hovorim o tomto,vela veci sa da vyriesit aj bez liekov alebo ked uz ale len vtedy ked je to naozaj nutne.ved sa len pozrite do ktorejkolvek skolky samy streptokok a chripka a ja neviem co vsetko tie deti nemaju ziadnu imunitu a kazdym pouzitim antibiotik im ju len oslabujeme tie chudence sa nedokazu same branit.a skuste si niekedy zapalit ibqlgin budete mat problem uhasit to ak vam nevadi ze vam to hori v crevach tak ho kludne papajte ale potom nebudte prekvapeny ked budete mat problemy s crevami.o toto mi ide ludia maju o tom vsetkom prilis malo informacii

saimily

takze jerssie ...po tom co tu pises usudzujem ze si v zivote ani jednym ockom nemrkla do sveta farmacie ale nevadi je vela takych ako ty , a len pre tvoju informaciu bavili sme sa len o vichi a o nicom inom ale ak uz chces vediet tak vichi make up je na prvom mieste ale na ciernej listine co sa tyka make upov ale to ti asi nic nehovori,vies ja sa kozmetikou zaoberam uz par rockou ale ak mas pocit ze o tom vies viac tak ok.ale chcem ta vidiet o par rockou ako bude vyzerat tvoja plet.netvrdim ze si to niekto nema kupit len podavam svoje informacie dalej aby sa ti ostatni mohli sami rozhodnut a ak niekto nema svoj rozumcek tak jeho smola.a pre tvoju informaciu v jaskynke uz nezijem

mendy

takze us mam vyskusane co to make-uopv takze ked som mala strasne vyrazky uplne strasnu plet,ze som ku koznej rok chodila som si kupila la roche posay prekrilo to,ale stale bolo vidno ze mam jebaky no co uz ale v porovnani pred nanesenim make-upu viditelny rozdiel no a teraz mam tjez vyraky ale uz ovela menej tak som si kupila maybelline afiniton 02 mne uplne vyhovuje farba aj konzistencia fakt odporucam mala som uz aj rimmel lifting reweu ci ten bol tjez dobry potom miss sporty to urcite nekupuj

auriane

to miska: Vichy normateint pouzivam vyse roka, vyhovuje mi dokonale. Este aj odtien mi sadne tak, ze takmer nevidno, ze mam make up. Je jedny, lahucko sa rozotiera, vynikajuco kryje, ale bez efektu masky. Mam mastnu a problematicku plet a to je moja jedina zachrana, ked to chcem zakryt a zaroven vyzerat sviezo a prirodzene. Navyse ine make upy mi upchavali pory a tvorili sa mi dalsie vyrazky. Pri Normateint ten problem nemam.

jerssie

mirka23 a saimily.... ja som prebudena dost a o tom,ze Vichy obsahuje vela chemie, to viem a vie to kazdy,kto je schopny najst na obale daneho produktu nieco ako ingredients.. ale to vy dve asi nedokazete,kedze podla mojich predstav zrejme zijete niekde v lesiku v jaskynke, pijete pramenitu vodu, papate bobulky a snivate o loveni mamutov, aby vas lifestyle bol 100percent natural.. Vichy, Avene, La Roche'Posay patria pod jednu cersku spolocnost... tak ked uz idete zachranovat svet pred Vichy, zacnite obrnovat ludi aj pred dalsimi spomenutymi... v zivote by som si netrufla povedat niekomu,ze nejaky produkt je humus a nepomoze mu alebo naopak, to co pomaha tebe nemusi druhemu a naopak.. sa zobudte vy slecny..

jaja

Pre mastnu a suchu je super MAX FACTOR-
PAN STICK.
Je naj vydrzi cely den a pokozka je prirodzena.

PS: super zmatni...

princesse

keby sme sa mali v zivote riadit len tym, ze budeme uzitkovat suroviny bez chemie, asi by sme daleko nezasli. chodili by sme nahy, vsade by sme chodili peso, jedlo by sme si lovili neikde v pralese...to ze je tam vela chemie, neznamena hned ze je to skodlive ( pravdaze vsade sa najde cierna ovca rodiny ). v kozmetike ide o to, ze kazda plet je ina a kazdemu vyhovuje nieco ine...nemozme sa riadit tym, ze tak teraz jej nesadlo toto tak aj to tiez nevyskusam, pri com presne tento vyrobok moze byt sity mne na mieru. myslim ze kazda zena si prejde radu vyrobkov kym najde ten spravny. to ze nejaka distributorka povie ze ona by si taku kozmetiku nekupila, neznamena ze vam nemoze robit dobre. ked vam povedia skocte do studne, skocite tiez?? vsetky kozmetiky v dnesnom case obsahuju mnozstvo chemia. cie je to vichy, ci LRP, lancome, clinique, nivea, garnier a samozrejme ze ani jedna to neda na povrch, takze o tom ze kde je kolko chemie, a tak dalej, my laici nechajme pekne krasne tieto veci na odbornikov, ktory sa v tom denne babru, a samy najlepsie vedia co ktory kremik, make-up obsahuje...ked vam nieco nevyhovuje fajn, napisem ze to nevyhovuje lebo bla bla bla, a zvysok nechajte...zbytocne sa rozculujute vy, a zbytocne sa rozculuju taky ludia ako ja...

a mimochodom, len si pekne spomente, ze ktory kusok z chemie vam, alebo vasim blizkym zachranil zivot alebo zdravie, a potom kydajte ze co kde je kolko chemie....

neberte to prosim ako utok, len uz som sa k tomu potrebovala vyjadrit... :)

fialka1

Ja som ich uz vyskusala velke mnozstvo...suhlasim ako sa uz pisalo....aknecolor robi supinky,upchava pory a zanechava lesklu plet...teraz pouzivam Manhattan a som velmi spokojna,,,lahky,super prekrytie ktore potrebujem....vyborny