Poriadny make-up

vizazistka69

hanulik.. v prvom rade je dolezitiy podklad pod maejkap drUha varianta je aky typ pleti mas,lebo je siroka skala makeupov NA ROZNE TYPY PLETI. ale ja mam osvedceny BOUJORIS v stetci je lepsie zainvestovat do makeupov jednak ti aj dlho vydrzia jednak ide oto aby ti dychala aj plet.... ak mas nedokonalosti na tvaricke tie si prekri korektorom na majekap nanasam sypky puder koli neziaducemu sa lesku no a potom finale tiene,linka,lesk,licenka,spirala...ak by si chcela vediet viac rada sa tu stretnems tebou a poradim

leila

ja som teraz zacala pouzivat znacku Golden Rose make-up a je super som s nim spokojna a aj cenovo stoji okolo 259,- v takej pumpicke.

katka3

Makeupy s penovou konzistenciou su uplne najlepsie na prekrytie. Neda sa to ani porovnat s klasickymi tekutymi. Neviem ktora znacka to predava na Slovensku ale urcite sa to vyplati pozhanat.

kikuus

mat cashmere mam teraz novy je super lahucky dobre zjednoti plet...je fajn...lacnejsiu verziu odporucam maybelinne afinitone..je tiez fajn

mata

...tiez pouzivam Max Factor Pan Stick, je vyborny, vyzera prirodzene a vyhovuje aj mojej pleti. Obsahuje chemiu a pirule nejem hned pri prvych "priznakoch". Neplette jablka a hrusky. Princesse, suhlasim.

lenkalienka

Ja pouzivam uz dva roky Dermacol make up cover. Je super perfektne prekryva a neupchava pory. samozrejme, ze treba prepudrovat a vydrzi cely den. Je hypoalergenny a vodeodolny. Nevyzera ako maska, vyzera prirodzene. Som s nim velmi spokojna.

jerssie

saimily, v mojom prispevku ani raz nebola spomenuta informacia o tom,ako casto a ci vobec sa rozumiem farmacii. Z tvojej odpovede vsak mam pocit,ze je moja abstinencia niekolkych rockoV v oblasti farmacie irelevantna..... Zaujala ma vsak z hladiska klasickeho konzumistu tvoja poznamka o tom,ze VichY make-up (nespomenula si ktory presne) patri medzi ciernu listinu ???aka to je listina a kde o tom mozem najst informacie... dakujem

mirka 23

Saimily, múdro píšeš. Len niektorým ľuďom to je ťažké vysvetliť. Veď keby nedávali do seba pri každej príležitosti komu chémie (antibiotiká, ibalginy....), tak by sa potom nemuseli toľko liečiť ďalšími tabletkami, ktoré im akože pomôžu.
Kamoška skúšala make up Vichy a vyhádzala sa a to asi nie je prvý ani posledný prípad.