Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

bajuššš

No ja som najprv pouzivala make-up od miss sporty..... zo zaciatku sa mi zdal super... ale cim viac som ho pouzivala .. zistila som jeho nedostatkyy...... aa.. Musím powedat .. ze som po nom dost tmava ... az taka oranzova ... momnetalne pozuval manhattan ... a je celkom w poho...

akinom007

je to dost individualne, mne vyhovuje RIMMEL Recover pekne kryje jediny mi neupchava pory, lahko sa mi odlicuje a pritom vyzera prirodzene a dobre drzi. Jediny po ktorm sa mi nerobi akne , lebo po vacsine nech som sa odlicila akokolvek do dna dvoch som mala zhorsene akne...inak make up pouzivam len prilezitostne 1-2 krat do tydzna

slnecnica

katka00, ten dermacol 24-hodinový kryje velmi dobre a nevytvara pritom efekt masky a neupchava pory.kazde mu sadne nieco ine ale mne a mnohym mojim kamaratkam vyhovuje tento 100 percentne:))

katka00

ten od dermacolu 24-hodinovy...chcela by som si ho kupiť,ale chcela by som sa vás spytať,že či dobre kryje...kedže mam problematicku pleť...a ten pan stick od max factor...to je ako skôr korektor..alebo čo?..a neupchava pory??..dakujeeém ..:)

_lucia_

nemusi byt pravda, ze co je drahe je aj dobre ... ale v niektorich pripadoch to plati ... ja som napriklad velmi spokojna so znackou max factor ... odkedy som si kupila ich make up miracle tuch, tak nepouzivam ziadny iny ... skusala som uz vela znaciek ... nehovorim ze boli zle ale kazdy toho vela nasluboval a potom som bola z jeho vysledkov dost sklamana... tento make- up ktory pouzivam mi dokonca po dlhsom pouzivani aj zlepsil plet... je jemny a cim dlhsie som ho pouzivala tak tym menej som si ho davala a teraz pouzivam len puder ... ale samozrajme, ze vecerne cistenie pleti a odlicovanie je nevyhnutne !!!

angeles

velmi som spokojna z Matte cashmere od Lorealu a teraz som kupila kamaratke na sviatok Max Factor Miracle touch a velmi si ho chvali takze takto z mojej skusenosti