Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
mimi323 nemala som ho ale na ten miracle touch som uz pocula vela chvali tak ked miniem moc tak kupim ten ;)
ja pouzivam od maybeline afinitonee a je skvelyy. zakryje vsetko.
ahojte.. Poradite mi make-up kory naozja dlho vydrzi aj po niekolkych hodinah v skole? pls!!
ja som si teraz kúpila Loreal - true match, odtieň beige rose, myslím, že som konečne našla odtieň make-upu, ktorý mi sedí, a tiež dobre prekrýva a nerobia sa mi šupinky, lebo vacsinou mi make-upy strasne vysusovali pleť, a to mám priotm poväcsine pleť mastnú. Takže ho odporúčam
Ja momentalne pouzivam Affinitone od Maybelline a som spokojna- po roztreti sa ten make- up zmeni na puder, takze ten uz pouzit nemusim. Mam pocit ze aj celkom dobe kryje. Okrem ineho ozem odporucit aj MaxFactor, je podla mna jeden z najlepssich, co som vyskusala.
ja mam teraz max factor lasting performance a som spokojna je to kvalitka ale napr aj loreal true match mam rada...je ich viac
sisinka, tak ten make-up vydrží dosť dlho. len napr. v zime sa mi otiera brada o šál... proste nie je to nestierateľná "maska" ako niektoré.
ja mám tiež svetlú pleť a našla som si odtieň, ktorý mi vyhovuje. a to nie je ten najsvetlejší. podľa mňa si vyberieš!
Diki moc peggynka 123 :) hm a kolko teda vydrzi??? a mam taku svetlejsiu plet a neviem ci najdem spravny odtien...
sisinka
ja wonder finish od maybelin používam už 2 roky a som s ním veľmi spokojná. zjednotí farbu pleti, prekryje čo treba, zmatňuje... len nie je nestierateľný, ale taký som ani nechcela, ten asi viac zaťažuje pleť