Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

eclat

musska, kozmetiku, ktoru ja pouzivam nie je vobec draha...si to ein bischen nepochopila:P pre mna je dolezite, aby bola kvalitna a netestovala na zvieratach..tebe to je jedno

musska

eclat, sa nepokakinkaj, ked mas vela penazi, ale pre normalnu zensku je l'oreal a MF jedna z cenovo pristupnych kvalitnych kozmetik,oproti miss sporty, co je cisty shit.. nieze puknes od tolkej namyslenosti..boooze moj

eclat

a to ty si myslis, ze ked pouzivas max factor ci loreal, pouzivas to najlepsie co existuje?? hahaha...dovol mi zasmiat sa! je pred tebou este velmi dlha cesta objavovania!

mirka 23

Bobrik, presne o tom som písala:) Jednoducho tak mi to vychádza, že každá si musí prejsť tú cestu od Miss sporty caz Maybelline a Rimmel až k Loreal a Max factor. Keď niekomu poviem že MF maskara je najlepšia, tak 16r dievča si aj tak kúpi Miss sporty, možno Rimmel.

bobrik22

Ja som pouzivala miss sporty, vlastne doteraz este mam a zo zaciatku som bola nadsena,ale pred tyzdnom som dostala od Maybelline seperstay silky 16Hr. Mam mastnu plet a s miss sporty som sa po hodine zacala riadne lesknut,uz som z toho bola zufala. Ale ten od maybelline je skvely, dlho vydrzi a ziadne lesknutie. Odporucam

mirka 23

bajušš, myslím že väčšina dievčat vyskúšala Miss sporty :) Na začiatok sa ti bude zdať, že je to super kozmetika, ale uvidíš, že postupne si budeš kupovať kvalitnejšiu a drahšiu kozmetiku.

bajuššš

ja som si kupila miss sporty :)) aj ke dvela ludi mi hovorilo z eje zly ... ale vyskusala som a mne sa paci je super :) uplne mi rozjasni plet :) a zakryje nedostatky :)