Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
ja som mala kedysi l'oreal true match,a ale nie ten minerals,ale obycajny a bol v pohode. Teraz mam rimmel (dvakrat za sebou) lift and renew, a mne pride celkom fajn,ale chcela by som vyskusat nieco este lepsie. Mam taku celkom normal plet,ani velmi suchu ani velmi mastnu. Chcem nieco take fajne a dobre krycie tak do 500..nejaky tip?:)
jasne, ja rozumiem, kazdemu sadne ine nieco, mne toto vyhovuje, zatial, ples sa mi upravila zo kreme, a make u mi ydrzi na tvari cely den a nelesknem sa.. no ale pred tym som pouzivala od loreal ten s mineralmi, no a to bolo daco hrozne... robilo sa mi to tiez, ale este hrosie, take velke "zmolky" ako keby ..no a pred tym, si uz nepamatam aky make up :D
Lasicka, tak potom ja chybu vidím v make upe, tak ako písala perie. Robí sa ti to aj pri inej značke make upu?
Neviem, ale ja nie som veľmi za Vichy, je tam veľa chémie. A to som takto o Vichy počula rozprávať aj obchoďáčku Vichy, že ona by si to na tvár nedala. A kopu ľudí dostalo alergickú reakciu na tieto výrobky. Ale nejdem proti tebe, nechcem kydať na tvoju kozmetiku, nemyslím to zle.
makeup - vichy dermablend, a kren, no momentalne pouzivam skinset, na striedacku s normadermom, lenze ono mi to robi pri kazdom kreme, ci obyvajna nivea, ci garniuer, ci nejaky "znackovy-" drahy....
Niektore make-upy sa gulickuju, ine nie. Zalezi aj od kvality a konzistencie.
ahojte, mam taky mensi problem. ked si davam rano make-up, a pred tym si dam na tvar krem ( robi sa mi to pri kazdom krene), ci 10 minut potom ci dve hodiny, stale sa mi makup strasne tazko nanasa, a robia sa mi take sulky, vazeram ako maska...ale ked si ho dam kreu, vsetko je perfektne, uzasne prirodzene vyzera...no nerozumiem:( to co mam teda robit? pouzivat bez kremu, alebo ako?:(
eclat,Tak nieco take sa da napisat aj inak ako niekoho ponizovat a ukazovat aka si "waaaw" ..kazdy oceni fajn radu, len snad zvol trosku iny kanal..