Poriadny make-up

saimily

ahojte pripajam sa k mirke a udivuje ma aky su ludia naivny ked si myslia ze to co sa predava v lekarni je dobre omyl ludia lekarne a farmacia je len jeden velky biznis pochopte to ide im len o prachy.ved si len zratajte ktory lekar vam odporuci caj alebo nieco na prirodnej baze?ani jeden a viete preco?pretoze maju podpisane zmluvy a musia predpisat urcity pocet liekov a viete co potom? potom dostanu dovolenku pre celu rodinu.preberte sa a otvorte si oci je to len biznis.a vichi je snad to najhorsie co v lekarni moze byt.ano je uzasny krasne kryje vyzera dobre a cena pristupna ale ludia to vsetko za pomoci chemie.nevedomost zabija

mirka 23

Zetta, predpokladám, že reaguješ na moje vyjadrenie o Vichy. To nie je argument, že sa to predáva v lekárni, tak tam nemôže byť veľa chémie. Veď v lekárni sa predávajú len chemické veci (počnúc antibiotikami, cez ibalgin, HAK až po kozmetiku a najhoešia zo všetkých je Vichy), nie prírodné, za prírodnými musíš pátrať inde.

miška

POdľa mňa je jednodznačne najlepší make up VICHY DERMABLEND.Síce som mala len vzorku,ale vydrzala mi aj týždeň,kým som ju minula,len odtieň nebol úplne ideálny.A čo hovoríte na normateint?

zetta

ArtDeco je super dekorativna kozmetika, maju aj kremiky. Zozenies to v parfumerkach. Cenova relacia je podobna ako Loreal alebo MF.

sydney

ahojte,ja som ola minuly tyzden vo viacerych parfumeriach a vsetky predavacky mi nezavisle od seba odporucili make-up bud clinique-je na vsetky typy pleti a ako uplne naj estee lauder,neviem presny nazov,stoji okolo 1000,ale ma perfektne krytie...uz len tie peniaze zohnat,ze?:) ps: myslim si,ze aj bourjois su dobre make-upy a cenovo dostupne

mirka 23

A to čo je citronova vodička? Lebo ja používam Citrovital, je to že vraj výťažok z grepových jadierok.
No a o značke ardeko som ešte ani nepočula. To je čo za kozmetika?

suzanne

zdraviim..chcela by som vyskusat make up znacky artdeco...mate s nim niekto skusenost?..potrbujem aby bol dostatocne kryci a nie velmi mastny..mam problemovu aknoznu plet...mimochodom na akne mi dost pomaha citronova vodicka na cistenie pleti.dostat ju kupit v lekarni...