Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
ahojte pripajam sa k mirke a udivuje ma aky su ludia naivny ked si myslia ze to co sa predava v lekarni je dobre omyl ludia lekarne a farmacia je len jeden velky biznis pochopte to ide im len o prachy.ved si len zratajte ktory lekar vam odporuci caj alebo nieco na prirodnej baze?ani jeden a viete preco?pretoze maju podpisane zmluvy a musia predpisat urcity pocet liekov a viete co potom? potom dostanu dovolenku pre celu rodinu.preberte sa a otvorte si oci je to len biznis.a vichi je snad to najhorsie co v lekarni moze byt.ano je uzasny krasne kryje vyzera dobre a cena pristupna ale ludia to vsetko za pomoci chemie.nevedomost zabija
Neutrogena ma siroky vyber a je vynikajuca, prip., skuste taliansku zn. Cinecitta. Obe su skvele.
Zetta, predpokladám, že reaguješ na moje vyjadrenie o Vichy. To nie je argument, že sa to predáva v lekárni, tak tam nemôže byť veľa chémie. Veď v lekárni sa predávajú len chemické veci (počnúc antibiotikami, cez ibalgin, HAK až po kozmetiku a najhoešia zo všetkých je Vichy), nie prírodné, za prírodnými musíš pátrať inde.
ten je slabsi, pre krajsiu plet bez vacsich nedokonalosti. Ma mensie krycie schopnosti - moja skusenost.
ArtDeco je super dekorativna kozmetika, maju aj kremiky. Zozenies to v parfumerkach. Cenova relacia je podobna ako Loreal alebo MF.
Mirka, nemoze tam byt vela chemie, ked sa to predava vylucne v lekarni.
ahojte,ja som ola minuly tyzden vo viacerych parfumeriach a vsetky predavacky mi nezavisle od seba odporucili make-up bud clinique-je na vsetky typy pleti a ako uplne naj estee lauder,neviem presny nazov,stoji okolo 1000,ale ma perfektne krytie...uz len tie peniaze zohnat,ze?:) ps: myslim si,ze aj bourjois su dobre make-upy a cenovo dostupne
zdraviim..chcela by som vyskusat make up znacky artdeco...mate s nim niekto skusenost?..potrbujem aby bol dostatocne kryci a nie velmi mastny..mam problemovu aknoznu plet...mimochodom na akne mi dost pomaha citronova vodicka na cistenie pleti.dostat ju kupit v lekarni...