Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

jufa

ahojte.no ja som mala aj drahsie ale najlespi sa mi zda miss sporty- so matte 2.ako jediny mi nerobi skvrny flaky proste nic a super sa rozotiera ako kremik.

ivetkaa

MNo videla som ze tu mnohé píšete,že penovee make-upy su najlepšie čo sa týka prekrytia...mam problematicku pleť..takže by mi to prekrytie vyhovovalo ...take poriadnee...ale teda by som sa váás chcela opytať,ktory ten penovy make-up je taky najlepší ..a aj taky cenovo výhodny ...a kde to kuúpim ..

sandra67

Veronika2: ja mám skúsenosti už takmer so všetkými make-upmi, mám tiež bledú pleť a aknóznu,no Tebe odporúčam Max Factor Pan Stick, je geniálny (č.12), dá sa používať aj ako korektor ale aj ako make-up na celú tvár, ak si ho rozotrieš buď prstami alebo hubkou, takže určite vyskúšaj :-). No aj ja by som mala otázku, nemáte niekto skúsenosť s Natural minerals od Max Factor? Je to skôr na dokonalú pleť alebo aj pre problematickú? A tiež Miracle touch? Na mňa pôsobí tak, že robí pocit masky, teda čo som skúšala v parfumerii, ale aký je naozaj? Inač Lasting performance od MF je naozaj geniálny, najmä na večer pri umelom osvetlení, vytvára dokonalú pleť, pri dennom svetle je to už horšie, nieje až taký prirodzený, no aj tak je veľmi dobrý :-). Ďakujem.

veronika2

Ahojte baby, prosim vas mphli by ste mi poradit niaky fakt kvalitny make-up? Som dost bleda v tvari a vzdy ked si kupim niaky je tmavsi. Dakujeem

lulina21

Maybelline make-upy sú dosť dobré,používam dream matte mousse,alebo z lorealu true match,oboje sa dokonale prispôsobia pleti a vydržia dosť dlho..))) a dôležitý je hlavne podkladový krém ktorý používate,mal by sa vyberať podľa typu pleti,ale poviem vám že som mohla skúšať všelijáké nivei,loreáli a pod.,ale od kedy používam LA ROCHE POSAY hydraphase XL cca 650,- tak som nadmieru spokojná!!! Oplatí sa investovať a hlavne krémy na pleť sú dôležité!!!

mysiacka

JA SOM SPOKOJN AVELMI SPOKOJNA 100% MOJ MAKE-UP MI VYDRZI AZ 9HODIN JE Z ORIFLAME A NIEJE ANI DRAHY AKO 300SK STOJI 160SK AJ MENEJ JE DOBRY SUPER VELMI SOM Z NIM SPOKOJNA

Monitaaa

baby mozte poradiť aj mne? mam bezproblemovu normalnu plet bez vyrazok, ziadne zvacsene pory, doteraz som pouzivala len puder, ale chcela by som aby bola tvar viac rozziarena. niečo uplne lahučke, čo len rozjasni a zvyrazni plet? nepodrebujem krycie vlastnosti.

inge

ahoj ak hladas ozaj dobry make up na PREKRYTIE ktory ale nespravi masku tak bez do lekarne na LaRoche-Posay, je drahsi ale usudzujem ze chces prekryvat nejake problemy na tvari takze tento make up je velmi jemny k pokozke bez chemickych latok a tak...stoji kolo 700 korun ale opati sa lebo vydrzi skutocne cez rok