Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
veronika - napíš mi na kp_oriflame@azet.sk a nejak sa dohodneme...
veronika2 - ak máš svoju kozmetickú poradkyňu Oriflame tak ju kontaktuj, ak nie, mohli by sme sa dohodnúť aj my dve, tiež som poradkyňa...
veronika2 - som s ním nadmieru spokojná, pre mňa je veľmi dôležité, že hlavne zmatňuje a dlho vydrží na tvári, nezačne stekať počas dňa a nelesknem sa...
a kryje dobre... aspon mne vyhovuje...
ja som s ním veľmi spokojná...
veronika2 - ja používam make up od Oriflame - Matte control... :)
veronika2 - ja osobne som proti solárkam a všeliakým opalovacím krémom... takže ja radšej budem robiť všetko preto aby som zo svojej bledosti urobila prednosť... :D
Machulka 006 noo tak to poznam s tymi mejkapmi a tak ja som tiez strasne bleda ale ten pan stik 12 ked som si dala som bola ako smrt :)). A ja pouzivam tiez puder jednotku, je fakt moc bledy ale je v pohode. Ja som chodila aj do solarka aby som mala aspon trosku tmavsiu tvar a vsade som sa opalila ale na tvari len trosicku aj samoopalovacie mlieko som pouzivala ted a to vyzeralo celkom dobre som bola taka stastna ked som s rano zobudila a nebola som biela ako stena :))