Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Ahojte dievčatá!Dostala som sa tu úplnou náhodou a prečítala som si Vaše včerajšie príspevky o problémoch s pleťou. Úplne Vám rozumiem, prežila som si to isté... neustále mastná pleť, rozšírené póry a akné. Lekárka mi miešala mastičky, lieky, no nič nepomáhalo... až kým som nenašla kozmetickú značku, ktorá patrí medzi päťku najkvalitnejších značiek na svete. Ide o značky Clinique,Esteé Lauder, Lancome, Shiseido a moju overenú značku ARTISTRY. Vďaka artistry už neviem, čo je to mastná a problematická pleť a navyše mi ponúka 90 dňovú záruku, čiže ak nebudem spokojná vrátia mi peniaze bezohľadu na to, koľko výrobku som použila. Nie je to super? Zároveň ponúka rôzny sortiment - makeupy, krémy, líčidlá, ... a to všetko zaručene bez chémie!!!!
ahojte,ja mám radšej make-up, ktorý až tak nie je vidieť na tvári,teda aby bol prirodzený, nie taký,kde vyzerám ako porcelánová bábika.... ked pozerám po niektorých dievčatách čo majú na tvári...nie je to veľmi pekné...ako keby mali na tvári masku a ešte k tomu ked netrafia správny odtien....nič moc...ja používam momentálne od Rimmel...
oki, zajtra objednavam a dam referenciu:-)) dakujem
mia_m : vôbec mi nerobí šupinky, podľa mňa nádhrne priľne k pleti, a dlho vydrží a zmatňuje pleť... z mojich skúseností je to najlepší make up aký som kedy mala :)
machulka, uz som nanho pozerala, ale zas nejak neverim oriflamu. Ale za pokus nic nedam, ked uz som investovala tolko do kozmetiky. A nerobi ti tie supinky?
mia_m : ak som správne pochopila, máš zmiešanú až mastnú pleť... ja mám tiež tento problém a mne vynikajúco zmatnil pleť make up od Oriflame - Matte control... vydrží mi skutočne dlho na tvári a vôbec sa nelesknem... skús vyskúšať... uvidíš čo to spraví... držím palce...
Mimi...robil mi to napriklad aj make-up od vichy alebo biodermy. Ja uz fakt neviem. Ked si zase dam iny make-up tak mam po hodine mastnu plet.