Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Ja mam najlepsie skusenosti s make-upmi od Mary Kay, z Avon-u ten ukludnujuci a od Maybelline NY superstay silky. V lete mi padne dobre aj penovy, ktorym zakryjem len T-zonu.
veronika2 používaš aj púder ked si dáš ten make-up od Astoru so štetcom???
ahojte baby, ja pouzivam dlhsie la roche, pre citlivu plat, je uzasne kryci, ale aj napriek tomu ze si dam puder, astor,tak mam pocit ze sa rychlo lesknem. Takze sice nedokonalosti prekryjem, ale lesk nie. Mate tiez taky problem? a co vam zabera?
hojte!!! mam velmi citlivu plet, a asi od 13 som pouzivala len aknecolor..namiesavala som si odtien aky som chcela..dostat tmavy aj svetly..stoji cca do 5 EUR teraz mam 19 pomaly 20 a chcela som si konecne kupit nejaku tu novinku, co nevyzera ako za socializmu:-) kupila som si LIRENE avsak po 3 tyzdnoch pouzivania sa mi postupne zhorsila plet a posledny tyzden nastupilo scervenanie pleti, pocit svrbenia, palenia pokozky, vysyp, hruba pokozka ... nikdy by som si nemyslela ze po pouzivani zleho make upu mozem mat az taku velku alergicku reakciu..tvar som mala totalne spalenu..ako pisem mam obklady na tvari, vyrazky nastastie pomaly miznu, beriem tabletky proti alergii a taktiez upokujucu mast..
vela stastia s vyberom a neseknite sa ako ja:-)
Pridavam sa ku skupine Max Factor Lasting Performance!!! Vyskusala som make up snad z kazdej znacky a na tento (nehovorim celkovo o tejto znacke, ale o konkretnom produkte) nevyrovna sa ani Lancome make upu, ktory som rovnako pouzivala. Na rychlo sa lesknucu plet, s nedokonalostami, ktore treba prekryt na cely den, je najlepsi jednoznacne Max Factor!!! Je to subjektivny pohlad urcite, ale spomedzi tych hald make upov, ktore mam vyskusane (Lancome, Estee Lauder, Vichy, MK, atd....atd....)je tento jednotka. A ma vynikajucu cenu, co sa o spominanych neda povedat:-)
kazdy z nas je iny kazdy mame uplne inaksiu plet
ja som mala chanel a bola som velmi sklamana zo zaciatku to bolo krasne plet dokonala ale vydrzalo to 3 hodiny potom som chodila leskla ako prasa!
kobilka ja som prekvapena zostala z make upu CLARINS ten mi drzi tak ako tebe chanel,inak pouzivas komplet vsetku kozmetiku z parfumerky? ci len make up?chcela som s niekym poradit vymenit nazory a tak ale baby skoro vsetky pouzivaju co sem chodia loreal max factor atd ,,(baby pozor ja to nemyslim v zlom!!v ziadnom pripade by som si to nedovolila!!)
lebo skoro vsetko pouzivam kozmetiku z parfumerky a velmi rada menim-striedam,a rada by som s niekym popisala poradila vymenila nazory a tak...
No baby,dnes mi prisiel ten Oriflame-Matte control a zda sa mi super zatial :-)
Uz mam aj ten tak ospevovany Dermablend
-tiez som spokojna,ale je na mna tmavy...
Uvidim co spravi ten Oriflame
kobilka - ufff, tak make up za 30€ ... to by som musela inak zarábať aby som vysolila 30€ za jeden make up... ty musíš žiť dobre na vysoko...
samozrejme, nič v zlom... :)
Baby Mam mastnu plet a pouzivam CHANEL DOUBLE PERFECTION POUDRE CREME je sice dost drahy ale je fakt super velmy dore kryje a zmatnuje ja som si ho dala asi o 7.00 rano a plet mi vydrzi byt matna bez lesku aj do 20.00. co je super !!!
Fakt s nim us mam plet mejej mastnú..
Stojí okolo 30 EuR.
Alebo je este dobry MAX FACTOR LASTING PEROFMANCE je lacnejsí a je ties super aj ked menej kryje a matuje....
Odporucam ten CHANEL...