Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

janka

dakujem za radu, premyslala som aj nad nim, no uvazujem aj nad tym novym maybellinom Dream satin liquid, no bojim sa ze bude dobry len na pory, a plet sa mi bude lesknut. Ku koznej aj ku kozmeticke pravidelne chodim cca od 13-tich, nehovorim ze to nie je lepsie, je a ovela, ale myslela som si ze ked budem mat nad 20 tak uz problemy s mastnou pletou mat nebudem...

mia_m

kocky, mozete mi poradit? Mam mastnu plet, vyskusala som mnozstvo kozmetiky, ale stale nemozem najst spravny denny krem a make-up. Teraz momentalne pouzivam krem od dermacolu a make up Astor mattitude, ktory mi vsak v T-zone, hlavne na nose robi supinky.

Mimi323

Ja si dávam na noc na tvár namiesto krému kokosový olej. nedávno tu jedna kočka písala, e mastnú pleť netreba veľmi vysušovať (nemastnými krémami) lebo sa bude ešte viac mastiť. Ak pleti dáš dostatok hydratácie, tak sa mastí menej. Na deň si dávam krém od kožnej.

Mimi323

maybellin je asi lacnejší, a kvalita tomu bude tiež zodpovedať. MF je podľa mňa na takú pleť naj. A myslím si, že vo Fann ti dajú vyskúšať aj na tvár.

janka

dakujem za radu, premyslala som aj nad nim, no uvazujem aj nad tym novym maybellinom Dream satin liquid, no bojim sa ze bude dobry len na pory, a plet sa mi bude lesknut. Ku koznej aj ku kozmeticke pravidelne chodim cca od 13-tich, nehovorim ze to nie je lepsie, je a ovela, ale myslela som si ze ked budem mat nad 20 tak uz problemy s mastnou pletou mat nebudem...

Mimi323

Na tvoju pleť Max Factor mirracle touch, perfektne kryje. Ja mám k tomu aj korektor MF pan stic.
Aj ja som mala problém s pleťou a veľmi mi pomohla kožná. Mám úplne čistú pleť.

janka

ahojte baby, takisto by som potrebovala poradit. Od 12-tich mam problemy s pletou, teraz mam 21 a stale mam velmi mastnu plet a rozsirene pory. Hlavne tieto dva nedostatky by som potrebovala zredukovat, ale nemam rada ked je moc vidno ze na tvari nejaky make-up mam. Nemam vela skusenosti s make-upmi, doteraz som mala len jeden z avonu a jeden z oriflame-u. No teraz hladam nieco kvalitnejsie do 500 sk. Poradite mi niekto prosim vas?