Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
baby, fakt je ten max factor taky dobry??? rozmyslam, ze zmenim la roche
mimi323
dakujem :) asi pojdem po ten MF :)
dakujem za radu, premyslala som aj nad nim, no uvazujem aj nad tym novym maybellinom Dream satin liquid, no bojim sa ze bude dobry len na pory, a plet sa mi bude lesknut. Ku koznej aj ku kozmeticke pravidelne chodim cca od 13-tich, nehovorim ze to nie je lepsie, je a ovela, ale myslela som si ze ked budem mat nad 20 tak uz problemy s mastnou pletou mat nebudem...
kocky, mozete mi poradit? Mam mastnu plet, vyskusala som mnozstvo kozmetiky, ale stale nemozem najst spravny denny krem a make-up. Teraz momentalne pouzivam krem od dermacolu a make up Astor mattitude, ktory mi vsak v T-zone, hlavne na nose robi supinky.
dakujem za radu, premyslala som aj nad nim, no uvazujem aj nad tym novym maybellinom Dream satin liquid, no bojim sa ze bude dobry len na pory, a plet sa mi bude lesknut. Ku koznej aj ku kozmeticke pravidelne chodim cca od 13-tich, nehovorim ze to nie je lepsie, je a ovela, ale myslela som si ze ked budem mat nad 20 tak uz problemy s mastnou pletou mat nebudem...
ahojte baby, takisto by som potrebovala poradit. Od 12-tich mam problemy s pletou, teraz mam 21 a stale mam velmi mastnu plet a rozsirene pory. Hlavne tieto dva nedostatky by som potrebovala zredukovat, ale nemam rada ked je moc vidno ze na tvari nejaky make-up mam. Nemam vela skusenosti s make-upmi, doteraz som mala len jeden z avonu a jeden z oriflame-u. No teraz hladam nieco kvalitnejsie do 500 sk. Poradite mi niekto prosim vas?