Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

machulka006

fialka_4 - tak to som prekvapená, že ti Miss Sporty So Clean vyhovoval, ja som ho istú dobu používala a teda nebola som bohvieako spokojná, po pár hodinách som sa leskla a celkovo som mala pocit, že až zteká z tváre...
takže, klobúk dole, že niekomu aj vyhovuje, aj kamošky s ním totiž mali len problémy...
ja používam teraz Oriflame Matte Control, a neviem si vynachváliť... k tomu som si kúpila v drogérke púder značky Gabriella Salvete - Love touch...to je zmatňujúci, a pleť mám dokonalejšie ako hollywoodske hviezdy :D
:)

fialka_4

Inak puder od Miss Sporty So clear ma velmi milo prekvapil,ten je super a lacny...az som nechapala...
Ja som si stale nenasla ten svoj make-up...Problematicka plet...Mam teraz doma Maybelline Dream matt mouse,Maybelline wonderfinish a najviac teraz pouzivam Manhattan powder matt,zda sa mi najlepsi zo vsetkych make-upov,co som kedy skusila (a to ich uz booolo)..len mam problem s tym,ze som bleducka a vzdy aj od Maybellinu mi byvaju ak tie najbledsie odtiene tmave....
ale ako som sa tu docitala,skusim Affinitone ked su tam aj blede :-),tieto co od nich mam sa mi zdaju do oranzova...
a hlavne vela som citala o Dermacole,takze zajtra letiiim do drogerky pre nejaky od tejto znacky...
a zajtra mi ma prist od Oriflamu,to len tak na skusku lebo tam je odtien porcelan,vraj bleducky....
taaak uvidim som zvedava :-)
ale lakaju ma aj tie so stetcekom,poskuuusam...

fialka_4

veronika2 :-)
ujde akoze je dobry,som dost spokojna ale mala som aj lepsi...
tento mi uplne sedi,odtienom aj sa mi paci ako vonia ale musim si ho davat fakt malinko lebo inak je vidiet a posobim pudrovo :-)

veronika2

No name
a neboj nerobi šmuhy, ja som predtym pouzivala iba Acnecolor a konecne som skusila nieco ine a sedi mi bo uz som mala tolko make upov a boli na nic..inak ja mam odtien 2 a som dost bleda v tvari tak si mozno kupim ten odtien 1 bo tie ostatne su uz moc tmave

veronika2

Pre no name
ja ho mam druhy krat na tvari a som s nim spokojna a kryje dobre, a su iba 4 odtiene :)). No hej je to taky nezvyk bo aj mna odradzal ten stetcek ale je to v pohode a ja si to aplikujem tym stetcekom a potom ete rozotrem prstami :)). A aky makeup je este dobry?? ma niektop ten MF pan stick??

musska

ja som pocula, ze prave aplikacia s tymi stetcami je ovela lepsia ako rucne. Vravela mi to aj kamoska co je vizazistka,ze ovela lepsie sa clovek s tym namaluje. Ja som sa rozhodla,ze si ho kupim. Sice som si ho len vyskusala na ruku, ale taka krasna farba sa mi zdala byt,ze skusim:)) a skusili ste niekto novinku od maybelline, co teraz chodi v reklame??

no name

veronika, tak ten od astoru so štetcom je dobrý? Nerobí šmuhy? A kryje dobre ten mejkap? Lebo som rozmýšľala, že ho kúpim, len ma odrádza ta aplikácia štetcom.