Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
veronika2 - vieš čo, u mňa s tými odtieňmi je to komplikované, make up si zásadne kupujem jednotku odtieň, lebo som strašne bledá... čo sa tohto púdru týka, predavačka mi v drogérke tvrdila, že si jednotku nemám brať lebo je príliš bledá, tak som si kúpila dvojku, ale nabudúce si určite kúpim jednotku, lebo mám pocit, že je to na mňa troška oranžové... ale ja som taká bleduľa jarná...
takže mám dvojku,ale musím si to nanášať pozorne, aby som nebola oranžová...
ja mam zatial iba vzorky dermablendu 35,no je naozaj uzasny a vobec nepouzivam korektor lebo 99% skoro vsetko prekryje mam nenormalne mastnu plet tak dnes som testovala ako dlho vydrzi a to som bola v praci totizto mam dost namahavu pracu v ustavicnom rytme pri vyparoch s cistiacimi prostriedkami tak si viete predstavit no a vydrzal mi bez lesku od 8 rana do tej 5 skoro 6 hod vecera,cize u mna zatial najlepsi je dermablend!
farmaceutka,,to vazne normatient nekrije skoro vobec ?? ak je to tak to sa nejdem ani namahat zhanat vzorky :(
Normateint drzi lepsie, ale kryje minimalne, bacha na to! Povedala by som, ze kryje iba troska viac ako obycajny tonovaci krem.
Co sa tyka vzoriek-rady by sme ich poskytli, keby nam ich vyrobca dodal! Bohuzial ziskat vzorky do lekarne je niekedy nemozne, takze sorry!
no tak ten vychy dermablen je naozaj uzasny, ale chcela by som vyskusat od la roche posay toleraine. doteraz som pouzivala ten dermablend 25, a chcela by som sa spytat ci neviete ktory odtien LRP zodpoveda tomu dermablend, lebo v lekarni vzorky nemaju ( vsak ved naco, ze? )
baby ktory lepsie vydrzi a krije zaroven normateint alebo dermablend,mam vzorku dermablendu a krije perfektne aj dlho vydrzi!ale niekto tvrdi ze normateint je este lepsi /mne ziaden make up nevydrzal tak dlho ako dermablend mala som aj drahe make upy ako je"lancome,chanel" ale nevydrzali po 3 hod som chodila leskla a supinata ako kapor//,,je to pravda ze normateint vydrzi dlhsie a krije este lepsie ako dermablend ?! dakujem za odpoved
veronika 2 - ja som na to natrafila v 101 drogerie... nikde inde som tú značku nevidela... u nás v 101tke majú všetko z tejto značky...
takže áno, dá sa to kúpiť aj v drogérii, skoč do najbližšej 101 drogerie...
:)
machulka006 kazdemu vyhovuje nieco ine :-)
Ja ked som ho pouzivala,mala som ho rada..
Teraz ten Rimmel je tiez fajn...
Idem si o tom Tvojom nieco precitat,
este som o tej znacke nepocula...