Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

veronika2

musska no tak ten od MF pan stick by bol aj mozno dobry len aj ked mam bledu plet som si kupila 12 a je moc bledy a je to skor na taku mastnejsiu plet a ten od astoru s tym stetcekom je super som s nim spokojna mam odtien 2, len su tam tiiez tak trosku trblietky s cim som neratala :))..a aky je to ten dermacol?? A aky je najlepsi puder podla vas?

Mimi323

Amorea, ak potrebuješ niečo aj zakryť, tak mirracle touch odporučam. Ten so štetčekom od MF je výborný na kvalitnú pleť, čo ja ešte nemám, tak používam mirracle touch a zbehnem si to ešte tým so štetčekom, mám ho namiesto púdru.
Musska, tiež tu niektoré baby veľmi chvália dermacol, takneviem, chcela by som ho vyskúšať, že čo to je zač.

amorea

momentalne pouzivam cashmere od loreal dobre kryje farba je prirodzena a pekna ale chcela by som si kupit aj max factor miracle touch...:-) papa

musska

noo, praveze som citala na nete rozne diskusie na ten novy so stetcekom 16 minerals a baby s nim boli velmi spokojne. Viem ze mattitude od astor je sice v pohode ale slabo kryje, to vravela skoro kazda, ale ze ten novy je vraj dobry..ma trblietky, takze je vhodny skor na take vecerne licenie. Ja mam vzdy 2 make upy, tmavsi silnejsi na vecere, a na den taky lahsi v mojom odtieni..Ten druhy si asi kupim true match od l'oreal, som ho uz raz mala a bol dobry.. Vies, ja nemam akne a nic take, plet mam normalnu, len mam take cervene fliacky na licach a nos mi svykne zcerveniet a toto potrebujem zakryt....
Minule som bola s kamoskou, ktora mala uplne nadhernu plet, make up ako babika, dokonaly, hladky, jednotna farba, ako porcelan..som sa jej spytala, aky make up pouziva,lebo hotova som bola, a ze dermacol,taky v tube co stoji len okolo 125sk a ze jej vydrzi aj rok..videla som ju bez make upu a tiez nema uplne dokonalu plet,..rozmyslala som aj nad tym,ze si to kupim,...neviem uz faaakt:))

Mimi323

muska, chceš si kupiť od Astoru? Ak ano, tak si myslím, že bude slabý.
Ja som za MF mirracle touch, pan stic používam ako korektor. Teraz som si kúpila aj MF práškový so štetčekom, ten je dobrý, ale musí byť nato super pleť, lebo neprekrýva dobre.

veronika2

Ahojte no ja som si dnes kupila Max Factor pan stick tak som zvedava aky bude...a uz ste niekto mali ten novy od astoru s tym stetcekom odtien 2? Bo aj ten som si kupila ale este nestihla vyskusat :))

musska

Uz niekolko dni belham na nete a hladaam a hladaam make upy, lebo chcem si kupit nieco nove.. Nazory ludi sa maximalne rozchadzaju,ale spravila som prieskum aspon z tejto temy a pocitala kolkokrat bol ktory make up zvoleny za naj..podla vas.. Pocitala som len bezne znacky a najcastejsie objavovane.. Take ze Revlon, Clinique, Mary Kay a podobne som preskocila, ... niesu pre mna zaujimave.. a tu je vysledok:
1.Miesto: Vichy Dermablend 25 hlasov
2. Miesto: Max Factor Last Performance 10hl, L'oreal True Match 10hl,
3. Miesto: Max Factor Pan Stick 8 hl.,
4.Miesto: Max Factor Mirracle Touch 7 hl,
5. Miesto: L'oreal Matt Cashmere 6 hl.,
6. Miesto: Max Faktor Colour adapt 4 hl.,Maybelline Affinitone 4 hl, Dermacol 24 h 4 hl.,
7. Miesto: Maybelline Dream matt mouse 3hl, Rimmel Cool matt 3hl., Dermacol Cover 3 hl., Lirene 3hl.,
8. Miesto: Maybeline superstay silky 2hl., Maybelline wonderfinish 2hl., Manhattan 2hl,
9. Miesto: Astor Mattitude 1 hl., Rimmel Recover 1hl

V tejto teme takto :)))) Trosku som sa nudila:))

veroniccka

vsetko zalezi od toho,aku plet ti pan boh nadelil...pokial mas plet peknu(klop klop), mozes si dat fakt takmer vsetko, maybelline, dermacol, loreal, max factor, dior...vsetko bude vyzerat pekne...zjednotit ti ju dokaze kazdy...proste, ked je pekny zaklad, nie je co riesit, no pokial si nemala to stastie, akne a podobne, odporucila by som max factor alebo la roche posay, obe znacky ponukaju sirsiu skalu makeupov, fakt kvalitnych a dobre kryju. este aj z lorealu sa da vybrat-infallible alebo cashmere...no dnes je toho na trhu fakt dost, treba len najst to, o bude vyhovovat konkretne tebe...a nezabudaj na podklad, ten je velmi dolezity :)