Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

zuzanka11

lesslie: ceruzku som ešte neskúšala,určite je dobrá! momentálne používam makeup artistry, ktorý mám už druhý krát a som veľmi spokojná, žiadna maska, ale prirodzený vzhľad.

lesslie

zuzanka: nic si z toho nerob, ja som tu na fore napisala ze cierna ceruzka na oci, ktora mi vyhovuje je z amwayu a tiez ma tu yliyli ako nikoho este...artistri kozmetika sa paci aj mne a ta ceruzka je uzasna...a k tejto teme: ja pouzivam make up astor, a ten z tej reklamy je bozsky :)

zuzanka11

mimi323 8) mýliš sa 8) žiadna zľava... môj príspevok bol myslený úplne úprimne, pretože viem ako sa bezmocne mnohé cítia... prežila som to...
asi si nepochopila, že niekto tu hľadá radu.

ni...

ahoj ja som si kupila loreal infalible.. .. 120 vnaila.. to je 16 h.. kricí makeup.. zatiaľ sa mi páči.. i keď som si chcela kupiť.. max faktor perfekt last či ako sa vollá:) omnoho sa oplatí investovať.. do drahšieho makeupu.. a kupiť si ho napr.. vo fan parfumerii ako v dm.. lebo v dm je zlé svetlo všetko vidím inaka neveim sa rozhodnúť potom videm von na denné svetlo a po rukách mám žlté a tmavo hnedé flaky.. tak som išla do fannparfumerie.. a tam bola mladá baba ktorá sa vyznala hned mi dala vzorky... ne moju plet všetko vysvetlila vyskušala som si to vonku pri dverách .. pri dennom svetle a vydela som ! bol dobry a sadol mi:) nehovorím nijakú reklamu na fan parfumerie.. ale proste je lepšie si kupiť tam kde sa vyznajú... :) tak ak poznáte tak to radšej navštívte:)

hanciiiz

max factor miracle touch je zatial najlepsi make up co som mala, je sice drahy a ani moc dlho nevydrzi, ale oplati sa to, pretoze je fakt dobry:D

machulka006

zuzanka11 - fakt šikovný nenápadný ťah :D bez chémie hovoríš? :D pošli mi prosím zloženie nejakého krému, alebo šampónu... dík :)