Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
ja som si nedavno kupila od Maybelline Drema Satin Liquid a musim povedat ze je vyborny. Dobre sa vstrebe, prekryje nedokonalosti, nevysusuje a nevytvara mapy. Som s nim velmi spokojna.
kupila som si astor 16 minerals s tym stetcom a je fakt dobry, dobre kryje, vydrzi a pekna plet je po nom, som necakala:))akurat ze ten stetcek je o nicom, nim si akurat nanesiem make up na tvar a prstami rozotriem, a je to OK:)))
baby, tak uz naozaj neviem aky makeup je ten naj :-(
ludia.. podla vas . vcera som mala 15-tku.. a mozem na taky zafarbeny krem pouzit kusok pudra?? neupchava pory ??? ja si tym totiz niesom ista , pretoze kozna mi vravela , ze upchava, ja mam totiz , problematicku plet,... ale strasne tuzim po neutrogene , alebo nejaka taka znacka lekarska .. proste trochu pudru na T-zonu .. diki
dobre, velmi pekne dakujem za info :)
Janka, mám trochu mastnú pleť, ale z make upu ju mastnú nemám, ale ja si dávam na make up aj trochu púdru. Mna ten make up sedí. Na mkastnú pleť je dobrý aj MF Lasting performance (taký klasický s hviezdičkou). Moja sestra mala ten problém, že mala mastnú pleť, s lasting performance bola spokojná a teraz som jej kupila mirracle touch, ale nepýtala som sa jej, ktorý je lepší, tak sa spýtam, dám vedieť.
mimi323
Mimi, docitala som sa tu, ze pouzivas Max Factor - Miracle touch. Chcem sa spytat, ci mas problemy s mastnou pletou, jendoducho potrebujem vediet, ze ked si ho dam, tak ci nebudem mat za 2 hodiny mastnu plet, lebo mam s tymto dlho problemy. Dakujem
machulka: tebe dnes žiaľ popísať presné zloženie neviem, pretože momentálne nemám pri sebe krabičku od výrobkov.
natalik: napíš mi mail, tu ma už berú ako dílerku, ja som chcela iba poradiť.
zuzana.majercakova@gmail.com