Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Ja som pouzivala Make-up Loreal True match, pouzivala som ho asi rok, bola som celkom spokojna, no potom som vyskusala Max Factor Miracle Touch a ten je neporovnateľne lepší...naozaj najlepší make-up aky som mala...
baby co pouzivate znacku maybeline affiniton aky pouzivate odtien viem ze na kazdej sadne iny ja mam nie celkom bledu ale ani hnedu plet ale tak skor na leto ak sa opalim aky by bol vhodny?
no ja som pouzivala rok a pol VICHY dermablend zo zaciatku bol naozaj vinikajuci ale po case som sa zacala rychlo lesknut a nesedel mi tak ako na zaciatku pred dvoma dnami som znacku vymenila za loreal a som celkom spokojna nevyzeram ako zmalovana koza posobi prirodene a na moje prekvapenie vydtzi celkom dlhu dobu.aj ked pouzivam od Vichy normaderm ako dennu a nocnu starostliivost o plet a som nadmieru spokojna ale make-up uz od nich nekupim..skor sa budem drzat takej zlatej strednej cesty..a loreal mi bol stalôe sympaticky nikdy som necitila nepriaznive vplyvy na pokozku z tejto ci uz dekorativnej alebo inej kozmetiky..tak asi tod moj nazor:)
ahojte, kupila som si Loreal True Match, odtien Beige Rose, ale je mi tmavy:( v drogerke mali zle svetlo a presvedcila ma predavacka ze mi bude dobry:( je celkom novy, nepouzivany, len raz som skusila...ak mate niekto zaujem, predam LACNEJSIE! povodna cena 11.90Eur...baby zachrante ma:(
ahojte,precitala som celu temu a rozhodla sa,ze si vyberiem medzi maybelline affinitone a loreal true match.teda skor som sa priklanala k lorealu,ale po mojom dlhsom uvazovani v dm,ked som vysla na denne svetlo,prisla som na to,ze loreal nema vhodny odtien,ani jeden mi nesplyval.tak nakoniec som sa rozhodla pre maybelline.Ked vyskusam,dam vediet.
ahojte aky makeup mam pouzivat na viditelne pory mozte my poradit?
matika, na prekrytie je najlepší Max Factor Mirracle touch, alebo Max Factor Pan Stic ale ten je skôr ako korektor, ja ich kombinujem.
Samozrejme že najlepšie by bolo dať si do poriadku pleť, najlepšie u kožnej, je to aj najlacnejšie :)
Matika, môžem sa opýtať akú kozmetiku používaš? Ja t nechcem radiť ani nútiť žiadnu kozmetiku, len som zvedavá.
Ahoj.Aby make-up dobre vyzeral a bol na pleti prirodzeny, treba najskor mat vhodnu starostlivost o plet, cize zaklad tvori cistenie, tonikum, maska s pilingovym efektom, krem. Najlepsi je makeup ktory je presne urceny na tvoj typ pleti.Nikdy nie je dobry makeup ktory je na setky typy pleti. Je to z toho dovodu, ze sucha plet potrebuje iny pomer ilov ako plet so klonami k masteniu, ta znesie koncentraciu vyssiu, co suchu plet vysusuje a sposobuje stahovanie pleti. Ak by si chcela poradit, obrat sa na mna. Rada ti poradim.
Cashmere Perfect od Loreal je úplne úžasný,mám suchsiu pleť,ale hned ako si ho nanesiem z krémového sa mi zmení na púder,uplne uzasny,dokonale kryje fakt odporúčam