Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
čoO si myslíte o make-upch Manhattan Clear face???.....
ja by som sa chcela spýtať aké máte skúsenosti s Dermacol 24h. control make-upom ...:)
noo tak ten la roche posay mi odporučila kožná doktorka..ale u nás v lekárni ho nemali ..ale čo som počula tak aj kožne doktorky...čo su teda odborníčky ho odporúčajú ..takže myslím že je dobrý ...:):))
dorotka, ja použivam MF, ale nemám skúsenosti so suchou pleťou. Išla som vylučovacou metodou a ostali mi Color adapt (ten vobec netuším aký je) a Lasting performence, ten si všetci chvália, ale neviem či je na suchú pleť. Je normálny tekutý. Mne vedia dobre poradiť vo Fann, na tvojom mieste by som to skusila.
ahojte baby,chcela by som si kúpiť make-up miracle touch ..ale vobec neviem ktorý odtien ..mňe pripadá 40 moc bledá a 45 zasa tmavá ..tak nevieem .ako ja mám bledú pleť..ale niee zasa tak uplnee že totalne....fakt neviemm ..tam pod tym umelým svetlom jeto ťažko .je ten najbledší moc bledý??....pls poraĎteee..dakujem
Ahoj.:)
myslím že ten čo chodi v reklame od maybelline bude celkom dobrý.. Kedže je kvalitny tak nestoji najmenej ale podla mna je dobrý..Musís sama vyskusat a uvidis.:).ja som o nom tiež rozmyslala a aj si ho planujem kupit. Teraz pouzivam iba tekuty puder GREEN LINE ktorý som kúpila v akcia a tiež velmi pekne kryje nedokonalosti pleti.:) ktoréé ma stale trapia:(...
ahojte dievcata, chcem vas poprosit o radu. viem, ze max factor ma velmi kvalitne make upy len neviem, ktory je ten spravny pre mna. mam peknu plet bez vyrazok ale dost suchu na licach.chcela by som zjednotit jej farbu a proste len aby vyzerala lepsie...ziadne silne pudrove konzistencie, to ja nemozem. vysusuje to. rovnako aj tie mineralne...pudrove ja nemozem.skor nieco take kremove. mozete mi prosim poradit kt by som si mala kupit? nechcem vyhodit peniaze zbytocne ...dakujem vam :)
coliin:nema vyznam tu pisat odtiene..to musis vyskusat na sebe,co ti pomoze,ze vies aky druha zena pouziva,ked kazda mame iny odtien pleti..vyskusaj si vsetky na ruku a ten co ti najviac bude splyvat vezmi,alebo nechod namalovana a tam si vyskusaj dat na tvar,staci ak si das ciarku.