Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

severanka

bonbonik - a vieš koľko chémie je vo všetkých liekoch, ktoré si kedy užíval/a...? ? ?
aknecolor JE liečivo

madison

no ja mam problematicku plet,..a dala som si ho na celu tvar teda , vlastne na t-zonu .. a dobre kryje... celkovo je fajn ,,,,..a uvidim ,, no , ze ako mi to vysusi vyrazky..

severanka

akncecolor je liečivo, nie make up... vysušil ti tvár, pretože si ho pravdepodobne nemusela ani používať...
Mne aknecolor na vyrážky veľmi pomohol... hlavne treba myslieť na to, že je to liečivo, nie make up ! ! !

kikuus

madison teraz sa ti mozno zda super a;le ak ho budes pouzivat na celu tvar a casto tak ti ju totaalne vysusi ja som mala take suche miesta na tvari ked som ho pouzivala..no a inak dnes som si kupila ten novy ad maybeline liquid satin mala som ho len raz ale zda sa mi super

madison

viete co ?? ja som si kupila aknecolor, a je uzasny .. ten tmavsi .. trochu som mala obavy ci nebude tmavy , ale ked sa vstrebe tak uz neni potom .. a je to super.. az nato ze som cakala , ze to bude lacnejsie ,ani nwm preco .. :D asi preto ze to je uz z cias nasich mam .. a ma dakto svetly odtien?? neni prilis svetly ?? lebo ja mam svetlu plet//

liluška

Dermacol Dermacorrect Clinical Make-up -dnes som ho objavila na internete..ale nikde som ho este nevidela doteraz ....poznáte ho??..a máte ho odskúšaný??...je dobrý ??.alebo niee.....

samurienka

no ja mam zasa s DermacoLom dobrú skúsenosť ...teda konkrétne s tým 24h. control ...prekvapil ma tým že dlho vydrží ...aj dobre zakryje...no a ja mám mastnú pleť takžee to,že je taký zmantňujúci mi vyhovuje...:):))...

dorotka34

ano, ten dermacol je na mastnu plet..velmi zmatnuje...som po nom ako popudrovana ale na moj typ pleti to nie je to prave...skor nieco take trosku mastnejsie by som potrebovala...sa mi zdal byt ten miracle touch od MF taky trosku olejnatejsi tak vyskusam...a este...aky je maybelline affinitone?

linduska

s tym dermacolom mam hroznu skusenost.kupila som si ho a robil mi flaky po celej tvari takze kam som ho po prvom pouziti polozila tam aj doteraz je