Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

whee_ee

ja som si minule kupila maybelline affinitone a mam zmiesANU PLET ALE VYHOVUJE MI, VYZERA PRIRODZENE, ale aj dobre kryje, ale samozrejme na cervene vyrazky co mam sem tam,pouzijem korektor a plet potom este popudrujem, lebo sa mi leskne..a fakt mi velmi vyhovuje...

kulka

Ahojte, neviete nahodou dievcata, ci make up od max factor MIRACLE TOUCH FOUNDATION nevyzera prilis umelo? ako maska? podla vsetkeho dobre kryje, no nechcem vyzerat ako voskova figurina...dakujem

anti-vichy

vichy - normateint

ja som použila a lutujem jako pes! vela peniazi a za nič, tam mi doma na poličke stojí
Zle sa mi rozotieral(pritom som si kúpila ešte hydratačný krem od vichy tiež), robili sa mi mapky, a vôbec neprekríva a dokonca sa mi tvorili akné.
Tak tolko mojich skusensoti

mmenoir

vichy - normateint

nic lepsie na prekrytie nepoznam, mavala som prisernu plet ale po tomto mejkape bola ovela, ovela krajsia. vrele odporucam, ceny sa nezlaknite lebo dlho dlho vydrzi

lilly2

wewwuš, je na nom napisane, ze je vhodny na normalnu az suchu plet. A obsahuje parafinovy vosk... no neviem, ci by som to s mastnou pletou riskla... ak uvazujes nad mf, tak skus mirracle touch... ten by bol urcite vhodnejsi podla mna

wewwuš

baby ja sa chcem spýtať,že či MF Pan Stick je aJ na takú mastnú pleť ako mám ja,alebo skor na suchšiu ...:)

kikuus

severanka, ja viem ze to nie je make up preto sa snazim vysvetlit ze sa to nema pouzivat na celu tvar a kazdy den...a inak nepoznam niekoho komu by aknecolor nieco vyliecil