Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

botish

Ahojte baby,ja som si kupila teraz ten novy od Maybelline Dream Satin Liquid č.10-ivory a vobec mi nesedí...mala som ho na sebe asi 5krat...kupila som ho za 10 € a ak by z vas mala niektorá zaujem, tak ho rada predam LACNEJSIE!!! v PD a MT mozem dorucit aj osobne...pre blizsie info kludne piste na botisha@atlas.sk

Mimi323

Zatiaľ som nenašla naj puder :) Mala som Zepter puder, ten bol OK a potom som si kupila ten práškový make up z Max Factor ale ten vôbec nekryje, tak ho používam ako puder:) A je v pohode.

kiik_k

no ánoo ...chodíím aj ku kožneej ...tá mi predpisuje všeličoo ..ale až tak strašne to nepomáha..ale tak nevadí ...ale aj tak moja pleť nieje až taká trašná ako kedysi ...dosť mi pomohol chemický peeling..:):))...Mimi a ty keď si nanesieš ten make-up tak použiješ ešte aj púder??

Mimi323

kiik, ty si už písala, že?
40 si nekuuj, budeš vyzerať ako mrtvola. 45 je fajn. Mirracle touch je na rozšírené pory, ale žiadny make up ti pleť nevylieči. Ja by som ti radila zájsť za dobrou kožnou, mne pomohla.

kiik_k

no baby...ja by som chcela ten Miracle touch ...od MF ..ale fakt neviem ktorý odtieň ...sa bojím či 45 nebude moc tmavá ...ale zasa ta 40 to mi príde strašne bledé ..jojj ...no a ešte sa chcem spýtať na nejaký dobry make-up na moje dosť rozšírené pory...taký ktrý by ich aj vyhladil nejakým sposobom ..ak taký teda existujee..a ten Miracle touch je dobry aj na rozšírené pory či niee?

ninnuska25

Vichy..dermablend...ja pouzivam cislo 25 ...pokozka ma krajsiu farbu...a fakt prekryje..a nemas pocit ze na ksichte mas neajku masku...a samozrejme ze to uz je kvalita...skus z lekarne si vypytat vzorku