Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
Ahojte dievčatá,
ja používam kozmetiku značky Artistry od firmy Amway a uz by som inu nepouzivala, ani keby bola zadarmo!!!!
Je fakt skvela! Dokonca patri medzi prvych 5 svetovych znaciek, co sa tyka kvality a to si myslim, uz je co povedat.
Okrem ineho si je firma ista kvalitou svojich vyrobkov a preto dava zaruku spokojnosti 90 dni!!! To znamena, ze ak vam jeden typ kozmetiky "nesadne" mozete ho do 90 dni vymenit za iny alebo vyrobok vratit a firma vam vrati celu sumu, co ste zaplatili.
Ked porovnam cenu a kvalitu, tak lepsie som nikde inde nenasla.
No, ale niet nad vlastnu skusenost.
Ak mate zaujem,o viac informacii, mozete mi napisat na mail.
Želam vam krasnu a zdravu pleť. :-)
No ja tu značku la gemee poznám..
Mám od nej výborný make-up Comfort Fluide..
Je to fakt fasa naj co som mala..
Nebudem tu vypysovat tak cawte :))
ja mam 15 .. a pouzivam www.kalina.org tento.. je celkom ok .. taka zaujimava konzistencia , ale sa mi zda , ze mi bars sada do porov.. lebo ich mam dost velke .. na t-zone.. mozno keby boli mensie tak to nevidno .. ale nanasanim stetcom je to lahsie.. dokonca uvazujem nad hubkou. caffte
Baby som celá Happy !!!
Mám mastnú pleť a konečne som našla spolahlivý make-up !!!
Ale u nás ho nepredávajú ,pracujem v Taliansku a tam je velmy populárna značky La Gemee...
Je to trochu drahšia kozmetika asi ako Lancome,Helena Rubinstein,Guerlain...
Ale je to fakt bohovskééé !!
Make up Powder Cream Matt je fakt bohovský !!!Stojí 35 EUR (1150 SK)
No ale je fakt super !! Ja si ho ráno dám a Trocha prepúdrujem a som matná na 10Hodín bez úpravy !!!
Má lahkú púdrovo-krémový textúru a je fakt prirozdený !!!!!
Fakt baby ked pojdete niekedy tak si ho kúpte je fakt Super už nebudem metiť !!!
aj mna to video riadne prekvapilo. myslela som si, ze cim drahsi make up tym vyssia kvalita, ale asi nie je vsetko o vyske sumy.
aj ja pouzivam od loreal paris aj ked je drahy okolo 20 euro ale to mi nevadi hlavne ze je dobry
ahojte, ja som si prave pozrela to video na stv a som uplne prekvapena, ze naj je maybelline, avon a podobne a nie este lauder ani shiseido. Ja mam teraz affinitone od maybelline, je dobry, som spokojna, predtym som mala la roche, aj ten bl dobry, len dost drahy, a inac si myslim, ze ani jeden makep nie je taky dokonaly aby vydrzal uplne cely den a plet sa vobec neleskla.
ja som si kupila teraz od loreal accord perfect a som spokojna =)
moj naj je affinitone od maybelline:-)
majolenkkka suhlasim s tebou.