zápach z úst...

aida aida

ahojte, takže by som vam všetkym v krátkosti chcela napísať moje skúsenosti zo zápachom z úst, tiež tým trpým dlhe roky, zuby si čistím pravidelne všetkým možným a zápach mám stále, môj manžel je doktor, takže si predstavte všetky vyšetrenia od o nosa, krku, po žalúdok som absolvovala a všetko v norme, zdravotné problémy nemám žiadne vážne, ale ten zápach je sila to vám poviem, nakoniec som prišla sama na to skúmaním manželových kníh a všetkého možného dokopy, možno sa mýlim, takže neberte to všetci ako liek, príčinou môjho zápachu z úst sú plesne v organizme, podstata je jednoduchá, vo vsetkých orgánoch a hlavne v tráviacom trakte mám plesne, sú to drobné vlásočnoce plesní, ktoré sa naučili žit v mojom tele, ale pomaly a isto stále po trošku púštajú do mojho organizmu toxíny, to znamená, že moje telo nevykazuje závažné choroby (zatiaľ), ale imunitu už mám oslabené. takže sa snážim teraz čistiť svoj organizmus od plesní, nie je to nič jednoduché, ide to veľmi veľmi pomaly....ale iné mi nezostáva....pri odumieranú kvasinie si zápach ešte výraznejši, medzičasom sa trochu zlepší ale stále to nie je ono, vraj to trvá aj roky kým sa človek zbaví plesní v tele...no je to na dlhé rozprávanie čo ešte všetko k tomu, len tak v skratke som chcela

katka201

dakujem za radu dnes som bola opat za zubarkou a ta mi tiez potvrdila ze to bude nieco vnutorne kedze vsetky zuby mam v poriadku aby som si dala spravit krvne testy atd....vraj to moze byt aj od mandli aj od traviaceho traktu tak som zvedava.
Ale co ma zaujalo bolo ked povedala ze keby vsetky testy boli dobre a mne by nic nenasli moze ma poslat na oddelenie paradontitidy kde vysetruju ci slny nemozu sposobovat ten zapach..to je co?,?

moncici

Pripajam sa k autorovi s podobnym problemom tiez som z toho velmi zufala. Mam problem zo zatekanim hlienov neustale co sposobuje ten zapach z ust.
Dubneho lekara navstevujem pravidelne 2 krat rocne+ dentalnu hygienicku pravidelne, umyvam si zuby 3 krat denne + pouzivam medzizubne kefky, nite,cistim si jazyk not o nepomaha! Sviez dych mam tak maximalne 10 minut po vycisteni zubov, potom uz len pachut

mjanik

katka-zápach vychádza zo žalúdka,sucho v ústach spôsobujú slabšie obličky-obidve spolu súvia-preliečiť,akupunktúra

katka201

tak mam problem so zapachom ust a aj som suchom v ustach aj ked sa snazim pit dostatok vody co myslite je to len problem ustnej dutiny alebo by som mala navstivit usno-krcne ....??poradte mi please je to nieco hrozne zuby si cistim pravidelne aj ustnu vodu pouzivam a nit a aj tak to citit....uz mam z toho poriadne mindraky :(((((

Misos

Precital som si celu diskusiu pretoze mam podobny problem so zatekanim hlienov do hrdla, ktory sposobuje zapach z ust. Niky3, Sedan davno ste nenapisali nic nove. Znamena to, ze ste uz v poriadku? Ak ano, poradte prosim!

mata

mam problémy z dasnami a totalne uz neviem ,že čo mam robiť uz mi z toho totálne šibe už som skúšala všeliake mastičky,kvapky,, aj vodičky aj harmanček no proste nič mi nepomáha asi mam paradontitídu a nechcem ,aby to viedlo až k paradontóze o zuby nechcem určite prísť veď som mladá:( poradte mi ,že čo mám robiť lebo ja fakt už nieviem prosím hoci čo nech to vyskúšam