Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

ooo

ninik prosím ťa ale tie AD nemôžeš len tak vysadiť, lebo ti bude ešte horšie... konzultuj to s lekárom, naozaj sa nezahrávaj s liekmi, AD sa nemôžu začať brať a vysadiť kedy sa rozhodneš

[zruseny12]

no nam to tiez dlho netrvalo,bolo malo ludi,to som bola rada,diky pozdravim...aj ja som si kupila Qantum a budem davat aj dcere...a aj budem jest /kapustu bielu,brokolicu a spenat-ta zelenina obsahuje vit.K/...a este ked si kupis cokoladu-ale kvalitnu-tak cokolada zlepsuje rychlo naladu a posobi ako ANTIDEPRESIVUM...povzbudzuje a zvysuje vnimavost...ak ti to pomoze...to mam tiez z tej knihy ako som pisala...tak sa maj krasne v praci,ja vecer moc na PC nechodim,len sa stale mrknem...tak sa maj krasne...a drzim ti pelce...pa

ninik

Ahojky, tak vysetreiue trvalo asi 15min aj s cestami, ale bola som tam od 10tej a terazs om sa vratila...ach...kupila som si to Quantum, lubovnik v tabletkach a Bkomplex, skusim vysadit tie antidepresiva a uvidim, snad to pomoze.pekny dni a pozdrav malu:))) mne maly akurat place...idem sa mu venovat.papa vecer tu nebudem, idem do roboty.tak asi az zajtra popr.dnes poobede.

[zruseny12]

Pekny den ti prajem a zelam vela stastia u lekara,ja tiez idem s dcerou na preockovanie...tak ak to bude mozne ozvem sa neskor...pa

ninik

tak sa majte krasne, zajtra idem do nemocky, fuuuuj, nemam tam 100 chuti ist, ale idem na gyndu, nech mi aj tam pozrie krv, ako hormoniky:) tak papa zajtra

ninik

ahojky mariaa idem postupne vysadit tie lieky, vies psychitri v nasom meste funguju asi tak ze sa rano nadopuju liekmi na upokojenie a potom sa mi ordinuju a strasne radia a su mudry....to je des nasa nemocnica...

ninik

ja tiez ten stress B daky St.Johns Worth 5.HTP a SAM-e..daco take, nerozumiem sa tomu sice, ale zajtra tam idem voalt a objednat si to.a pomaha ti ten stress b?

ninik

no dala psychiatricka, mne sa to zdalo psycho, aj muz mi vravel, ze to je tak dobre na zavislost, pomaly skusim vysadit lieky a prejst na tie doplnky...ale dnes som mala fakt super den!!!!nic sa nestalo, bolo mi po DLHEJ DOBE FAKT SUPER!!!!!