Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

ooo

ninik ak sa môžem opýtať, tak čo berieš a odkedy? lebo to nejaký čas trvá... hlavne teda je základ nájsť také AD, ktoré ti sadnú a potom trpezlivo niekoľko mesiacov čakať... ja som brala cipralex.

ninik

no presne mariaa ako vravis, ani mne nikdy nic a teraz a este aj tie modriny-PRESNE!!!to mam aj ja.ten Qantum isto zajtra kupim, boze uz mam tolko toho na kupenie, lae neva, snad sa polepsi:)aj mne dost prospieva ten spanok cez den, fakt len par krat sa stalo ze som sa zobudila a bolo mi zle..je to svinstvo ta nasa chcemia, hlavne ked to vsetko spolu nespolupracuje:( ale nebudem plakat nad tou vecou, su aj horsi:(( tak snad sa polepsi:) vela zdravie:) prajem

ninik

ahojky mariaa, jasne pocula som o tej knihe, nale necitala ju, teraz zhanam vsetky materialy co sa tyka tejto tetanie a tak...a snazim sa z toho tazit:) takze si mi urcite pomohla:) dakujem.len tak medzi nami Bcko som neprijimala ani nepamatam...akurat som bola v lekarni a ma to ani nenapadlo kupit, hlavne ze vcera som nad tym dumala:)) dnes mi je celkom fajn, aspon zatial, pomohla mi aj jedna sestricka trym ze povedala, ze sa nemam stresovat z toho co mi vravia u nas na internej prijmovej, ze je tolko tychto ludi ze nechape, preco tam zo mna robia domenu tejto ,,choroby,, co v skutocnosti ani nie je definovane ako choroba, ale ako porucha volou neovladatelnych nervov, ci ako:)) nie som lekar:)) tak pekny dnik, este sa snes ozvem, knizku idem pozret na nete na e-books, su tam vseliake dobre veci.papa zatial

ninik

ooo, ja tie antidepresiva beriem:( alôe zeby daka pomoc....sa neda povedat.akurat som bola s malym na pohotovosti a nahodou tam bola jedna sestricka z pohotovosti dospelych.ale som si ju najskor nepamatala.a tak som sa len tak nahodou opytala doktorky na hyperventilacnu tetaniu, co s tym ako sa liecit co pomaha a tak a sestricka ze-ja si vas pamatam z pohotovosti, jedine je dober sacok a magneziove injekcie..sacok pouzivam, pomaha...ze v nasom meste ale globalne ze vela ludi tym trpi a nemam stresovat, dobre je navstivit neurologa.tak uvidim.daco poriesim.ja by som tiez rada chcela druhe babo, ale co, bojim sa toho, ze po 2.porode mi bude este horsie.sice vravi sa aze sa vie stav aj upravit, ale dakedy aj zhorsit..tak ti prajem vela stastia a radosti z malickeho ked bude:)))

[zruseny12]

viem,ze mne sa to teraz lahko pise ked som ja svoje problemi uz celkom dobre vyriesila,ale tiez som bola bezradna ako ty...a nevedela ako zacat...ale netreba sa vzdat...a hladat hlavne ake vit.a minr.chybaju...inak u nas bolo pod marakom ale pozeram,ze vychadza slniecko...prajem ti krasny den...

[zruseny12]

NINIK,ANI JA SOM NIKDY NEBOLA VAZNE CHORA...mala som len take bezne choroby ako je chripka/to som ju vyliecila aj sama,za par dni som bola zdrava-teraz ma chripka polozi na lopatky.nemozem ani vstat Z postele ked ju mam.../ani bolesti som nikdy nemala-chrbta svalou a pod.ako teraz...a ked som isla spat,tak som vstala svieza a oddychnuta...a po porode ked som ochorela postupom casu...ked som rano vstala,bola som dobita ako keby som celu noc rubala drevo...ale zase...cez den mi robil spanok dobre,lebo ked som bola unavena a prislo mi velmi zle tak som si na chvilu lahla zaspala a bolo mi ok...to je tiez taka zahada...treba,len hladat pricinu...najskor ti budu chybat nejake vitaminy a mineraly...ESTE SOM NASLA V TEJ KNIHE JEDEN VITAMIN KTORY JE DOLEZITY VELMI PRE TELO JE TO VITAMIN-K/FILOCHINONY MENACHINONY/ZIVOTNE DOLEZITY PRI TVORBE NIEKTORYCH BIELKOVIN....JA SOM RAZ BRALA Z LEKARNE QANTUM A ROBIL MI VELMI DOBRE...DNES SOM NA NEHO POZERALA OBSAHUJE VIT.K1...TAK NEVIEM CI HO NEZACNEM ZASA BRAT...LEBO JE AJ DOLEZITY PRI ZRAZANI KRVI A MNE SA MODRINY NEROBILI AZ NEVIEM KEDY ZACALI,TAK NEVIEM CI TOTO MI NEPOMAHALO A KED SOM TO PRESTALA BRAT TAK SA MI ZACALI ROBIT/JA SOM SI MYSLELA ,ZE TO NEDOSTATKOM VAPNIKA,ALE VIDIM,ZE JE VELA VIT.A MIN.KTORE TO ESTE OVPLIVNUJU...TO KRVACANIE...IDE TO ASI RUKA V RUKE.../...

[zruseny12]

ninik,pekny den prajem....ja som dnes trochu citala jednu knihu neviem ci ti nieco hovori..JEDLO AKO JED,JEDLO AKO LIEK... atam sa pise-KAZDY VITAMIN MA NIEKOLKO SPECIFICKYCH ULOH A JEHO NEDOSTATOK MOZE VIEST K VAZNEMU OCHORENIU-VITAMINY ZAKLADNE KAMENE NASHO ZDRAVIA... a potom este som si nasla o vit.sk.B-ZMENU NALADY MOZE SPOSOBIT AJ NEDOSTATOK JEDNEHO Z VIT.SK.B/B6-NEDOSTATOK-SPOSOBUJE POCIT UZKOSTI NERVOVEHO NAPATIA....KEBY SI SI ZOHNALA TUTO KNIHU TAM BY SI NASLA VELA VECI...A MOHLA BY SI ASPON TROCHU SI POMOCT,LEN JASNE NA TO NIEKEDY MUSIA BYT AJ LEKARI...

ooo

ninik ja viem, to sa nedá prinútiť,to je postupné... okrem toho ja som musela začať brať antidepresíva, inak by som sa toho nezbavila - povedzme si na rovinu. Ak už nekojíš, tak ja by som na tvojom mieste to zas riešila takto, ak sa to nedá vydržať, ja mám teda proti tejto chémii odpor, ale nadruhej strane, človek chce žiť a nie prežívať. Ja som ich teraz vysadila, lebo by som rada otehotnela (vraj to počas tehotenstva vymizne, hormóny máš ok a potom sa to zvykne vrátiť), ale ak už bude dieťa na svete a vráti sa mi to, tak nebudem váhať proste... fakt