Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

[zruseny12]

Ahoj ninik...tak odpocivaj aj u nas je velmi zle pocasie,prsi...ja sa citim celkom ok...ale nechcem zakriknut...pa

jaja

ja zasa niekedy nemôžem zaspať, lebo mi bije srdce ako o život, asi si treba na to zvyknúť, ked lekár tvrdí, že srdce je ok- bude to len psychika.
zdravím mariu... ako nažívaš?

ninik

Ahojky mariaa tak dnes mi bolo pekne zle, vlasne uz vcera v noci to zacalo, ako som sla zsapat, akoby mi prestalo byt srdce, som sa vzdy na to strhla...som sa 2h prehadzovala po posteli...teraz som sa zobudila, apon ze je muz doma pri malom si trosku oddychnem..ale strasny stav!!!este ma aj natahuje na vracanie..a ty ako???u nas je dake divne pocasie..tak pekny dnik papa

ninik

Ivetka, ja tento problem nastastie nemam, ale keby som mala urcite by som to psychicky nezvladla.drz sa, uzivaj si zivot naplno, zi ho podla seba.ja ti prajem zo srdca vela sil.aj ludia co maju aids sa dokazu dozit viac rokov, snaz sa zdravo zit a vyhybat urcitym zdravotnym nastraham!!!prajem ti vsetko len to najlepsie.

ninik

ahojky, no otrasne sa pokazilo pocasie, mam aj taku naladu, cely den mam pocit, ze mi ide zastaviti srdce, otras.pred chvilou som sa zobudila, som daka dolamana stale, ach..ja najrdsej kukam panelak:) po porode mi dako prestali vyhovovat aj televizne noviny,neviem ale dako ma pri nich chyta...:(( od utorka ma byt celkom dobre pocasie, teda vraj uviime.zajtra mam nabity den, musim s malym ku doktorke, potom ku mojej a poobede na masaz, neviem ako to postiham, ale uz sa tesim.tak prajem pekny vecer a zajtra pekny dnik.zatial papa

[zruseny12]

ahoj ninik,no u nas prsi...aj sa ochladilo...aj v byte je zima..:0((((......inak ja rada pozeram na filmi,hlavne podla skutocnej udalosti,teraz tie nase serialy ako je Ruzova zahrada,CZ-serialy a niektorre filmi....trilleri,tiez rada pozeram...ale pomaly som ich vsetky videla...tak uz clovek len tak pozera,aby sa nenudil...ja som na PC skor,cez den...vecer uz sa mi nechce a niekedy je dcera na PC...i keby som chcela tak nemozem...ja som vcera isla skoro spat...pozeram,ze maskrtis ako,ako ja...aj ja si dam,vecer niekedy i tablicku cokolady....nemozem oddolat i ked viem,ze mi skodi...ja som hore uz od 6hod.

ninik

mne maly nespal cely den tak spi od 19tej ,dufam ze rano nebude hore o 6rano...lebo som dolamana este:( ja moc telku nepozeram, inc v nej poriadne neni:) skor na nete som, ak tak ze maly neotravuje:) tak daco zahram,ale najradsej som s nim vonku..ale co vecer..idem si dat ,,lentilky,, :)) tak prajem pekny vecer.papa zajtra