Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

[zruseny12]

asi aj ja pojdem na chvilu prec,lebo ma bolia oci...tak tiez sa maj ada krasne stretneme sa zasa inokedy...pa.....a drz sa...

ooo

ono je tetánia vždy spojená s úzkostnými stavmi a záchvatmi paniky a tam už keď je to riadne rozbehnuté si myslím, že iné ako AD nezaberie... teda neviem, hovorím zo svojej skúsenosti, ja som sa cca dva roky trápila s hroznýýými stavmi, až ten cipralex mi to zrazil a naučila som sa fungovať

[zruseny12]

NINIK A TA SESTRICKA TI DOBRE RADI,HLAVNE SA NESRESUJ A ROB AKO TI RADI AJ OOO,LEBO TIE VIT.SK.B TI LEPSIE UROBIA AKO AD...A KED NAJDES TU KNIHU O KTOREJ SOM TI PISALA TAM JE AJ O DEPRESII PISANO...

ooo

preboha živého, tri lexauriny za den to je veľmi veľa, to je tak na závislosť dobré... a lexaurin má účinkovať okamžite, takže ak ti ešte k tomu ani vôbec nepomáha, tak ho nejedz, naozaj ho nahraď tými doplnkami od RNG. A COAXIL pokiaľ ja viem, tak sa dáva na stabilizovanie nálady, je to anxyolitikum, takže to vôbec nerozumiem prečo ti dali... to ti predpísal psychiater? lebo dosť čudná liečba to je, teda ja nie som lekár, ale zo svojej skúsenosti a skúsenosti svojho okolia... poznám dosť báb, čo majú tetániu a podobné problémy, ale coaxil jakživ nikto nejedol...