Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
asi aj ja pojdem na chvilu prec,lebo ma bolia oci...tak tiez sa maj ada krasne stretneme sa zasa inokedy...pa.....a drz sa...
ale určite, že pokiaľ sa dá, tak sa treba chémii vyhnúť...
ono je tetánia vždy spojená s úzkostnými stavmi a záchvatmi paniky a tam už keď je to riadne rozbehnuté si myslím, že iné ako AD nezaberie... teda neviem, hovorím zo svojej skúsenosti, ja som sa cca dva roky trápila s hroznýýými stavmi, až ten cipralex mi to zrazil a naučila som sa fungovať
NINIK A TA SESTRICKA TI DOBRE RADI,HLAVNE SA NESRESUJ A ROB AKO TI RADI AJ OOO,LEBO TIE VIT.SK.B TI LEPSIE UROBIA AKO AD...A KED NAJDES TU KNIHU O KTOREJ SOM TI PISALA TAM JE AJ O DEPRESII PISANO...
mne uz 2x potvrdili tetaniu a AD VOBEC NEBERIEM ANI NIKDY SOM NEBRALA...
ninik a aké doplny ti poradil RNG? Ja mám StressB, zmes vitamínov na kosti a spirulinu
preboha živého, tri lexauriny za den to je veľmi veľa, to je tak na závislosť dobré... a lexaurin má účinkovať okamžite, takže ak ti ešte k tomu ani vôbec nepomáha, tak ho nejedz, naozaj ho nahraď tými doplnkami od RNG. A COAXIL pokiaľ ja viem, tak sa dáva na stabilizovanie nálady, je to anxyolitikum, takže to vôbec nerozumiem prečo ti dali... to ti predpísal psychiater? lebo dosť čudná liečba to je, teda ja nie som lekár, ale zo svojej skúsenosti a skúsenosti svojho okolia... poznám dosť báb, čo majú tetániu a podobné problémy, ale coaxil jakživ nikto nejedol...
ninik,este ked chces nieco o TETANII,neviem ci som ti pisala na stranke www.novycasprezeny.sk a natukaj si TETANIA a tam si o nej precitas...
aj ja si idem zajtra dake tie doplnky objednat co mi napisal, tak snad pomozu.dufam
ja beriem lexaurin 3x1 a coaxil 3x1 co je inak DOST...:((( a beriem lexaurin take 3tyzdne a coaxil 2tyzdne..