Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
maj sa krasne a pekny vecer ti prajem..pa
ja som chcela pozerat na Postu pre teba a dcera pozera na Sam doma,tak som chvilu na pc...
Jasne netreba vsetko hned rozpravat,lebo clovek to moze zakriknut...ja som na moromkonikovi,ale len mam tam nejaky inzarat na predaj klobucikov a capice...inak albumi ja nemam,mame len doma plno fotiek z deti...uz ani ma nebavi fotit...
a ty si ko na konikovi?
mna uz proste nebavi robit pre niekoho a urcie nie, ked su tam zamestnane take...ideme s manzelom otvarat daco vlasne ale este nechcem zakriknut, ak vyjde, dam vediet:)
no ja som na konikovi, ako jerrynkapb.mam tam aj fotky aj s malym:)
mne ponukala raz z rodiny pracu na 4hod.od 18hod.do 22hod.niekde v nejakom klube kde chodia hrat karty atd.ale som to odmietla,lebo za prve tiez dym z cigarety mi nerobi dobre a za druhe nechcem sa natahovat z chlapmi co si vypiju a za tretie,keby som tam robila tak dcera by bola stale pri mne a to nie je prostredie pre nu,i ked to nie je uplna putika...
oprava-klobuciky
ninik,no kazdy sa robi teraz majstrom sveta...ja take normalne veci robim aj ja som si kupila to Qantum a berie ho aj dcera...inak davala si na modrykonik.sk?lebo ja som dnes tiez tam davala klobiciky a capice pletene par...
ahojky mariaa presne tak robim na diskoteke..este aj ma tam vytaca jedna mala standa:) tak si predstav, ze mne ide hovorit vyucena krajcirka, ako am nalievat, pritom som chodila na hoelovu akademiu a som vyucena casnicka..ach, je o des, ale co ke nie su koruny...dnes sa mam fajne, nemyslim na TO a je mi dobre.beriem tie lieky co si spominala, su fajn.uvidim neskor.a co inak porabas?ja som davala fotky maleho na net:)